Ingrediënten

Groep 1
Ingrediënt
KG
Bakels Cakemix To Go
1.000
Boter
0.500
ei
0.500
Totaal gewicht: 2.000

Methode

Recept – Chocolade Cake:
BAKELS Cakemix To Go 1000 g
Boter 450 g
Ei 500 g
Water 100 g
Cacao poeder 50 g
BAKELS Chockex Puur 150 g
Cakeblik: Vet het cakeblik in en leg er bakpapier in.
Beslag Chocolade Cake: Meng alle ingrediënten met de vlinder gedurende
5 minuten op de middelste stand.
Beslag Basis Cake: Meng alle ingrediënten met de vlinder gedurende
5 minuten op de middelste stand.
Vullen: Spuit afwisselend de chocolade beslag (600 gram) en het
basisbeslag (600 gram) in het blik.
Bakken: 160°C /140°C – 55 tot 60 minuten.
Cake lossen en afkoelen.

Gebruikt product

Ingrediënten

Groep 1
Ingrediënt
KG
Bakels Cakemix To Go
1.000
Boter
0.500
ei
0.500
Totaal gewicht: 2.000

Methode

Recept – Chocolade Cake:
BAKELS Cakemix To Go 1000 g
Boter 450 g
Ei 500 g
Water 100 g
Cacao poeder 50 g
BAKELS Chockex Puur 150 g
Cakeblik: Vet het cakeblik in en leg er bakpapier in.
Beslag Chocolade Cake: Meng alle ingrediënten met de vlinder gedurende
5 minuten op de middelste stand.
Beslag Basis Cake: Meng alle ingrediënten met de vlinder gedurende
5 minuten op de middelste stand.
Vullen: Spuit afwisselend de chocolade beslag (600 gram) en het
basisbeslag (600 gram) in het blik.
Bakken: 160°C /140°C – 55 tot 60 minuten.
Cake lossen en afkoelen.

Condities voor etaleren

Condities voor etaleren

Verpakken

Categorie

Categorie

Banket

Eindproduct

Eindproduct

Cake