Ingrediënten

Groep 1
Ingrediënt
KG
Bakels Het Beste Broodmix
500.000
Bloem
250.000
Volkorenmeel
250.000
Bakels krokantbroodpoeder Premium
30.000
Gist
60.000
Water
500.000
Totaal gewicht: 1,590.000

Methode

Glad en soepel deeg kneden met
spiraalkneder,5 min. 1e versnelling
en 8 min. 2e versnelling.
Deegtemperatuur: 26°C.
Direct deegstukken afwegen op
500 of 800 gram.
Deegstukken opbollen en ca.
30 min. laten rijzen.
Daarna deeg vormen tot pide
met behulp van rijstemeel en olie.
Narijs: 50-60 min. op het
inschietapparaat.

Afbakken: ca. 20-25min. op 230°C

Ingrediënten

Groep 1
Ingrediënt
KG
Bakels Het Beste Broodmix
500.000
Bloem
250.000
Volkorenmeel
250.000
Bakels krokantbroodpoeder Premium
30.000
Gist
60.000
Water
500.000
Totaal gewicht: 1,590.000

Methode

Glad en soepel deeg kneden met
spiraalkneder,5 min. 1e versnelling
en 8 min. 2e versnelling.
Deegtemperatuur: 26°C.
Direct deegstukken afwegen op
500 of 800 gram.
Deegstukken opbollen en ca.
30 min. laten rijzen.
Daarna deeg vormen tot pide
met behulp van rijstemeel en olie.
Narijs: 50-60 min. op het
inschietapparaat.

Afbakken: ca. 20-25min. op 230°C

Condities voor etaleren

Condities voor etaleren

Verpakken

Categorie

Categorie

Brood

Gebeurtenis

Gebeurtenis

BBQ

Eindproduct

Eindproduct

Groot brood

Please Rotate Your Device

Device

We require your device to be portrait in order to provide you with the best possible experience.