Ingrediënten

Groep 1
Ingrediënt
KG
Bakels Het Beste Broodmix
0.500
Bloem
0.250
Volkorenmeel
0.250
Bakels krokantbroodpoeder Premium
0.030
Gist
0.060
Water
0.500
Totaal gewicht: 1.590

Methode

Glad en soepel deeg kneden met
spiraalkneder,5 min. 1e versnelling
en 8 min. 2e versnelling.
Deegtemperatuur: 26°C.
Direct deegstukken afwegen op
500 of 800 gram.
Deegstukken opbollen en ca.
30 min. laten rijzen.
Daarna deeg vormen tot pide
met behulp van rijstemeel en olie.
Narijs: 50-60 min. op het
inschietapparaat.

Afbakken: ca. 20-25min. op 230°C

Ingrediënten

Groep 1
Ingrediënt
KG
Bakels Het Beste Broodmix
0.500
Bloem
0.250
Volkorenmeel
0.250
Bakels krokantbroodpoeder Premium
0.030
Gist
0.060
Water
0.500
Totaal gewicht: 1.590

Methode

Glad en soepel deeg kneden met
spiraalkneder,5 min. 1e versnelling
en 8 min. 2e versnelling.
Deegtemperatuur: 26°C.
Direct deegstukken afwegen op
500 of 800 gram.
Deegstukken opbollen en ca.
30 min. laten rijzen.
Daarna deeg vormen tot pide
met behulp van rijstemeel en olie.
Narijs: 50-60 min. op het
inschietapparaat.

Afbakken: ca. 20-25min. op 230°C

Condities voor etaleren

Condities voor etaleren

Verpakken

Categorie

Categorie

Brood

Gebeurtenis

Gebeurtenis

BBQ

Eindproduct

Eindproduct

Groot brood