Glad en soepel deeg kneden met
spiraalkneder,5 min. 1e versnelling
en 8 min. 2e versnelling.
Deegtemperatuur: 26°C.
Direct deegstukken afwegen op
500 of 800 gram.
Deegstukken opbollen en ca.
30 min. laten rijzen.
Daarna deeg vormen tot pide
met behulp van rijstemeel en olie.
Narijs: 50-60 min. op het
inschietapparaat.
Afbakken: ca. 20-25min. op 230°C
Met het Bakels Brioche recept maakt u heerlijk, zacht witbrood met haar oorsprong uit Frankrijk komt. Perfect geschikt voor hamburgerbroodjes ...
Bakels Low Carb Mix. Dit is een broodmix voor een heerlijk Koolhydraatarm brood met slechts 6,4 gram koolhydraten per 100 ...
Met dit teffbrood recept maakt u heerlijk mals volkorenbrood met 25% teff. Teff is een oergraan uit Afrika met uitzonderlijke ...
Met onze Broodt mix maakt u heerlijk mals en ambachtelijk meergranenbrood op basis van echte oergranen. Dit gezonde brood bevat ...
Overzicht ProductenBroodverbetermiddelen, Krokantbroodpoeder
Vol van smaak door toevoeging van zuurdesempoeder en mout-extract. Lactose vrij, geeft een dunne, krokante korst en is diepvriesbestendig. Toevoeging: ...
Overzicht Producten
Postkoets 25
3897 AK Zeewolde
Postbus 227