Groep 1
Ingrediënt
KG
0.100
Water (20° - 25°C)
0.125
Slagroom (ongezoet)
0.500
0.300
Totaal gewicht: 1.025

Werkwijze Bavaroise

Klop de slagroom met een garde op tot yoghurtdikte. Meng daarna pas Fond Royale met het water tot een gladde massa. Spatel het mengsel door de geklopte slagroom. Voeg vervolgens

De gepureerde fruitvulling er door.

 

Groep 1
Ingrediënt
KG
1.000
Boter
0.500
ei
0.500
Totaal gewicht: 2.000

Werkwijze Mazarinbeslag

Maak de boter zacht in de magnetron. Meng met een vlinder de boter zalvig, en voeg de Mazarin mix toe. Voeg in 4 delen de ei toe, even kort na draaien. Vul een bakplaat met ca 1 cm beslag

Bakken

180°C. Baktijd: ca. 25 minuten

Werkwijze

Vul de silicone vorm met bavaroise en strijk deze glad

Leg hierop een plakje mazarin, laat dit een uur opstijven in de koelkast plaats vervolgens in de vriezer.

 

Afwerken

Diamond Glaze Silver 34500 (spiegelgelei)

Meng de spiegelgelei met ca. 10% water en rode kleurstof

Verwarm de gelei tot ca 40°C haal de bevroren bavaroise lippen door de gelei

 

 

De mal voor deze moederdag kus

is te bestellen bij Baktotaal Bouwhuis.

Artikelnummer: PX0541

Inloggen als zakelijke klant op

Baktotaal Zakelijk en je krijgt extra korting

 

 

Condities voor etaleren

Condities voor etaleren

Koelen

Categorie

Categorie

Banket

Eindproduct

Eindproduct

Gebak