Ingrediënten

Groep 1
Ingrediënt
KG
Bakels Het Beste Broodmix
500.000
Bloem
250.000
Volkorenmeel
250.000
Gist
100.000
Water
500.000
Krenten
200.000
Gebruneerde noten
200.000
Totaal gewicht: 2,000.000
Groep Vulling
Ingrediënt
KG
Rozijnen
400.000
Totaal gewicht: 400.000

Methode

Werkwijze:

Glad en soepel deeg kneden met
spiraalkneder,5 min. 1e versnelling
en 8 min. 2e versnelling.
Op het laatst de vulling doormengen.
Deegtemperatuur: 26°C.

Afwegen op 450 gram.
Oppunten.
Rijstijd:45 min
Deegstukken opmaken en in
bakblik leggen.
Narijs: 60 min.

Voor het bakken bestrooien
met roggebloem en licht insnijden.
Afbakken: ca. 30 min. op 230°C

Gebruikt product

Ingrediënten

Groep 1
Ingrediënt
KG
Bakels Het Beste Broodmix
500.000
Bloem
250.000
Volkorenmeel
250.000
Gist
100.000
Water
500.000
Krenten
200.000
Gebruneerde noten
200.000
Totaal gewicht: 2,000.000
Groep Vulling
Ingrediënt
KG
Rozijnen
400.000
Totaal gewicht: 400.000

Methode

Werkwijze:

Glad en soepel deeg kneden met
spiraalkneder,5 min. 1e versnelling
en 8 min. 2e versnelling.
Op het laatst de vulling doormengen.
Deegtemperatuur: 26°C.

Afwegen op 450 gram.
Oppunten.
Rijstijd:45 min
Deegstukken opmaken en in
bakblik leggen.
Narijs: 60 min.

Voor het bakken bestrooien
met roggebloem en licht insnijden.
Afbakken: ca. 30 min. op 230°C

Condities voor etaleren

Condities voor etaleren

Verpakken

Categorie

Categorie

Brood

Eindproduct

Eindproduct

Gevuld brood

Please Rotate Your Device

Device

We require your device to be portrait in order to provide you with the best possible experience.