Ingrediënten

Groep 1
Ingrediënt
KG
Bakels Het Beste Broodmix
0.500
Bloem
0.250
Volkorenmeel
0.250
Gist
0.100
Water
0.500
Krenten
0.200
Gebruneerde noten
0.200
Totaal gewicht: 2.000
Groep Vulling
Ingrediënt
KG
Rozijnen
0.400
Totaal gewicht: 0.400

Methode

Werkwijze:

Glad en soepel deeg kneden met
spiraalkneder,5 min. 1e versnelling
en 8 min. 2e versnelling.
Op het laatst de vulling doormengen.
Deegtemperatuur: 26°C.

Afwegen op 450 gram.
Oppunten.
Rijstijd:45 min
Deegstukken opmaken en in
bakblik leggen.
Narijs: 60 min.

Voor het bakken bestrooien
met roggebloem en licht insnijden.
Afbakken: ca. 30 min. op 230°C

Gebruikt product

Ingrediënten

Groep 1
Ingrediënt
KG
Bakels Het Beste Broodmix
0.500
Bloem
0.250
Volkorenmeel
0.250
Gist
0.100
Water
0.500
Krenten
0.200
Gebruneerde noten
0.200
Totaal gewicht: 2.000
Groep Vulling
Ingrediënt
KG
Rozijnen
0.400
Totaal gewicht: 0.400

Methode

Werkwijze:

Glad en soepel deeg kneden met
spiraalkneder,5 min. 1e versnelling
en 8 min. 2e versnelling.
Op het laatst de vulling doormengen.
Deegtemperatuur: 26°C.

Afwegen op 450 gram.
Oppunten.
Rijstijd:45 min
Deegstukken opmaken en in
bakblik leggen.
Narijs: 60 min.

Voor het bakken bestrooien
met roggebloem en licht insnijden.
Afbakken: ca. 30 min. op 230°C

Condities voor etaleren

Condities voor etaleren

Verpakken

Categorie

Categorie

Brood

Eindproduct

Eindproduct

Gevuld brood