Ingrediënten

Groep 1
Ingrediënt
KG
Bloem
6,000.000
Lantbrödmix
4,000.000
Gist
200.000
Melkzuur 50%/azijn
60.000
Water
5,300.000
Totaal gewicht: 15,560.000

Methode

Werkwijze:
Draai van bovengenoemde grondstoffen een tamelijk stevig deeg.

Deegtemperatuur: ca 24°C-25°C.
Bulkrijs; ca 45 min.
Bolrijs: ca. 20 minuten.
Narijs: in mandjes ca. 40 minuten.

Afbakken op de vloer van de oven met veel stoom.
Oventemperatuur: 220°C.

N.B.: Melkzuur/azijn bij het water voegen.

Gebruikt product

Ingrediënten

Groep 1
Ingrediënt
KG
Bloem
6,000.000
Lantbrödmix
4,000.000
Gist
200.000
Melkzuur 50%/azijn
60.000
Water
5,300.000
Totaal gewicht: 15,560.000

Methode

Werkwijze:
Draai van bovengenoemde grondstoffen een tamelijk stevig deeg.

Deegtemperatuur: ca 24°C-25°C.
Bulkrijs; ca 45 min.
Bolrijs: ca. 20 minuten.
Narijs: in mandjes ca. 40 minuten.

Afbakken op de vloer van de oven met veel stoom.
Oventemperatuur: 220°C.

N.B.: Melkzuur/azijn bij het water voegen.

Condities voor etaleren

Condities voor etaleren

Verpakken

Categorie

Categorie

Brood

Eindproduct

Eindproduct

Groot brood, Landbrotmix

Please Rotate Your Device

Device

We require your device to be portrait in order to provide you with the best possible experience.