Ingrediënten

Groep 1
Ingrediënt
KG
Bakels Karlsbadermix
500.000
Gist
23.000
Water
156.000
Totaal gewicht: 679.000

Methode

Meng alle ingrediënten met de planeetmenger met een vlindergarde, 1 minuut in de 1ste versnelling, vervolgens het deeg van de vlindergarde halen, en 1,5 minuten in de 2de versnelling mengen.

Bol het deeg op.
Rusttijd: 10 minuten, op de werkbank.
Uitrollen: 2,5 mm.
Fonceer een kleine vlaaipan met het deeg.
Vul de vlaaivorm met 350 gram roomvulling.
Narijs: 30 minuten in de rijskast. Baktemperatuur: 210°C, Baktijd: ca.18 min.

Gebruikt product

Ingrediënten

Groep 1
Ingrediënt
KG
Bakels Karlsbadermix
500.000
Gist
23.000
Water
156.000
Totaal gewicht: 679.000

Methode

Meng alle ingrediënten met de planeetmenger met een vlindergarde, 1 minuut in de 1ste versnelling, vervolgens het deeg van de vlindergarde halen, en 1,5 minuten in de 2de versnelling mengen.

Bol het deeg op.
Rusttijd: 10 minuten, op de werkbank.
Uitrollen: 2,5 mm.
Fonceer een kleine vlaaipan met het deeg.
Vul de vlaaivorm met 350 gram roomvulling.
Narijs: 30 minuten in de rijskast. Baktemperatuur: 210°C, Baktijd: ca.18 min.

Condities voor etaleren

Condities voor etaleren

Koelen

Categorie

Categorie

Banket

Eindproduct

Eindproduct

Vlaai

Please Rotate Your Device

Device

We require your device to be portrait in order to provide you with the best possible experience.