Ingrediënten

Groep 1
Ingrediënt
KG
Bakels Karlsbadermix
0.500
Gist
0.023
Water
0.156
Totaal gewicht: 0.679

Methode

Meng alle ingrediënten met de planeetmenger met een vlindergarde, 1 minuut in de 1ste versnelling, vervolgens het deeg van de vlindergarde halen, en 1,5 minuten in de 2de versnelling mengen.

Bol het deeg op.
Rusttijd: 10 minuten, op de werkbank.
Uitrollen: 2,5 mm.
Fonceer een kleine vlaaipan met het deeg.
Vul de vlaaivorm met 350 gram roomvulling.
Narijs: 30 minuten in de rijskast. Baktemperatuur: 210°C, Baktijd: ca.18 min.

Gebruikt product

Ingrediënten

Groep 1
Ingrediënt
KG
Bakels Karlsbadermix
0.500
Gist
0.023
Water
0.156
Totaal gewicht: 0.679

Methode

Meng alle ingrediënten met de planeetmenger met een vlindergarde, 1 minuut in de 1ste versnelling, vervolgens het deeg van de vlindergarde halen, en 1,5 minuten in de 2de versnelling mengen.

Bol het deeg op.
Rusttijd: 10 minuten, op de werkbank.
Uitrollen: 2,5 mm.
Fonceer een kleine vlaaipan met het deeg.
Vul de vlaaivorm met 350 gram roomvulling.
Narijs: 30 minuten in de rijskast. Baktemperatuur: 210°C, Baktijd: ca.18 min.

Condities voor etaleren

Condities voor etaleren

Koelen

Categorie

Categorie

Banket

Eindproduct

Eindproduct

Vlaai