Meng alle ingrediënten met de planeetmenger met een vlindergarde, 1 minuut in de 1ste versnelling, vervolgens het deeg van de vlindergarde halen, en 1,5 minuten in de 2de versnelling mengen.
Bol het deeg op.
Rusttijd: 10 minuten, op de werkbank.
Uitrollen: 2,5 mm.
Fonceer een kleine vlaaipan met het deeg.
Vul de vlaaivorm met 350 gram roomvulling.
Narijs: 30 minuten in de rijskast. Baktemperatuur: 210°C, Baktijd: ca.18 min.
Met dit recept maakt u een heerlijke Limburgse aardbeienvlaai met een romige vulling van banketbakkersroom. Niet té zoet en heerlijk ...
Met dit recept maakt u een heerlijke Limburgse bosvruchtenvlaai met een romige vulling van banketbakkersroom. Heerlijk en vol van smaak! ...
Met dit recept maakt u een heerlijke Limburgse Peach Amaretto Vlaai met een romige Peach Amaretto vulling. Heerlijk van smaak ...
Met dit recept maakt u een heerlijke Limburgse rijstevlaai met een romige vulling van banketbakkersroom. Simpel maar o zo lekker! ...
Kompleetmix voor Limburgse vlaaien, koffiebroodjes e.d. Deeg onbeperkt te verwerken. Prachtige gele bakkleur. Voor echte, niet-doorlekkende Limburgse vlaaien.
Overzicht ProductenPostkoets 25 3897 AK Zeewolde
Postbus 227