Oranje cake
Nederland kent een traditie daar waar het om oranje gaat. Koningsdag en internationale sportevenementen vragen om een oranje touch voor bakkerij producten.
Nederland kent een traditie daar waar het om oranje gaat. Koningsdag en internationale sportevenementen vragen om een oranje touch voor bakkerij producten.
Maak de boter zacht in de magnetron.
Meng de Instant starch met de cakemix
Meng de cakemix de boter en de ei met een vlinder 2 minuten in stand 1en
5 minuten in stand 2 van de planeetmenger.
Meng de bakvaste chocolade en de orangepaste door het cakebeslag
Voeg eventueel een beetje rode en gele kleurstof toe
Vul de cakeblikken met 500 gram beslag.
Bakken: ca 160°C
Baktijd: 60 minuten.
Afwerken:
536611 CHOCOLADETRUFFEL WIT
Smelt de chocoladetruffel wit
Optimale temperatuur is tussen 30°C en 35°C
De max. temperatuur 40°C niet overschrijden
Kleur de chocoladetruffel wit met kleurstof rood en geel op vet basis
Overgiet de cake met de oranje chocoladetruffel
Verder afwerken naar keuze
Bakpoeder voor al het bakwerk. Geschikt voor blanke koek. Type: natrium pyrofosfaat + carbonaat. Richtdosering:1-3% t.o.v. de bloem.
Overzicht ProductenNeutraal basispoeder voor extra luchtige bavarois. Zeer geschikt voor kwark- en yoghurtgebak, of desserts. Als vocht bijvoorbeeld gebruiken: mandarijnen in ...
Overzicht ProductenBeslagstabilisator in pastavorm voor alle eierbeslagen. Toevoeging: 50 gram per liter(ei + water).
Overzicht ProductenBindmiddel voor het binden van vocht in appeltaarten. Puur poeder, zonder stukjes appel.
Overzicht ProductenInstant bindmiddel voor een heldere binding en grote bindkracht. Korte structuur. Richtdosering: 100-150 gram/liter vocht, afhankelijk van de zuurgraad van ...
Overzicht ProductenBindmiddel voor het binden van vocht in appeltaarten. Met stukjes gevriesdroogde appel.
Overzicht ProductenEen uitstekend product dat vet uitbakken voorkomt en volume geeft aan de vullingen. Bij uitstek geschikt voor al het hartige ...
Overzicht Producten
Postkoets 25
3897 AK Zeewolde
Postbus 227