Paastaart
Luxe paastaart
Luxe paastaart
Werkwijze Kapselmix
Meng alle ingrediënten met een garde 6 minuten in de derde versnelling van de planeetmenger. Meng vervolgens nog 1 minuut na in de eerste versnelling. Vul twee taartpannen (ø 24 cm) met 375 gram beslag
Bakken
Inschietoven ca. 190°C
Rotatieoven ca. 175°C
Recept Botercrème
200 gram 761850 Botercrème H
250 gram Water
300 gram Boter
200 gram Advocaat
Werkwijze Botercrème
Meng de Botercrème en het water met een garde en laat dit mengsel 60 minuten staan.
Maak de boter zacht in de magnetron. Mix de boter in delen met de aangemaakte compositie 10 minuten met een garde in de 3de versnelling van de planeetmenger. Meng als laatste de advocaat er door.
Bakpoeder voor al het bakwerk. Geschikt voor blanke koek. Type: natrium pyrofosfaat + carbonaat. Richtdosering:1-3% t.o.v. de bloem.
Overzicht ProductenNeutraal basispoeder voor extra luchtige bavarois. Zeer geschikt voor kwark- en yoghurtgebak, of desserts. Als vocht bijvoorbeeld gebruiken: mandarijnen in ...
Overzicht ProductenBeslagstabilisator in pastavorm voor alle eierbeslagen. Toevoeging: 50 gram per liter(ei + water).
Overzicht ProductenBindmiddel voor het binden van vocht in appeltaarten. Puur poeder, zonder stukjes appel.
Overzicht ProductenInstant bindmiddel voor een heldere binding en grote bindkracht. Korte structuur. Richtdosering: 100-150 gram/liter vocht, afhankelijk van de zuurgraad van ...
Overzicht ProductenBindmiddel voor het binden van vocht in appeltaarten. Met stukjes gevriesdroogde appel.
Overzicht ProductenEen uitstekend product dat vet uitbakken voorkomt en volume geeft aan de vullingen. Bij uitstek geschikt voor al het hartige ...
Overzicht Producten
Postkoets 25
3897 AK Zeewolde
Postbus 227