Groep 1
Ingrediënt
KG
Bloem (patent)
1.000
BS Seizoen Melange 30
0.300
Gist
0.080
Zout
0.020
Ei (heel)
0.100
Water
0.480
Boter (smeuïg)
0.240
Totaal gewicht: 2.220

Werkwijze

Meng alle ingrediënten behalve de boter in een spiraalkneder 4 minuten langzaam

Voeg na het mengen de boter toe en kneed het deeg af tot een soepel deeg

Voeg de vulling toe aan het deeg er zorg dat het er goed gemend is

 

Weeg stukken af van 2100 gram

Bulkrijs : 15 minuten

 

Verdelen en opbollen (70 gram per stuk)

Vul een muffintray/vorm met de deegstukken

Bestrijk de deegstukken met heelei

 

Narijs ca. 80 minuten

Snijd een kruisje op de bovenkant van de muffin

 

Bakken

Baktemperatuur 190°C ca. 20 minuten

 

 

 

Groep 1
Ingrediënt
KG
Rozijnen
0.250
Krenten
0.200
Sinaassnippers (gehakt)
0.150
Chocolade stukjes (bakvast)
0.250
Totaal gewicht: 0.850
Condities voor etaleren

Condities voor etaleren

Verpakken

Categorie

Categorie

Brood

Gebeurtenis

Gebeurtenis

Kerst

Eindproduct

Eindproduct

kleinbrood