Ingrediënten mengen tot een homogene massa.
Afwegen op 2 kg voor rechte vormen.(Cake to go blikken)
Deeg 90 minuten laten staan in de bakblikken op bakkerijtemperatuur. Bakken: 180 C – 90 minuten.
Puur Korenbrood is Vegan, brood zonder gist en tarwe en zonder toevoegingen. Daarnaast is Puur Korenbrood een bron van natuurlijke proteïnen, zeer éénvoudig te maken, binnen anderhalf uur klaar en met de mix kun je eindeloos variëren. Bovenal is Puur Korenbrood mede door de aanwezigheid van volkoren spelt zuurdeeg heel super lekker van smaak en heeft het een heel erg lekker aroma Bent u op zoek naar bijzonder brood? Probeer dan Bakels Puur Koren.
Bindmiddel voor het binden van vocht in appeltaarten. Puur poeder, zonder stukjes appel.
Overzicht ProductenConserveringsmiddel. Tegen leng. Type: calciumpropionaat Toevoeging: 0,2-0,4% t.o.v. de bloem.
Overzicht ProductenBindmiddel voor het binden van vocht in appeltaarten. Met stukjes gevriesdroogde appel.
Overzicht ProductenEen brioche is een zacht, zoet wittebrood, dat oorspronkelijk uit Frankrijk komt. Het is licht en luchtig, en heeft een ...
Overzicht ProductenVoor het langer houdbaar maken van verschillende bakproducten
Overzicht ProductenInstant bindmiddel voor een heldere binding en grote bindkracht. Korte structuur. Richtdosering: 100-150 gram/liter vocht, afhankelijk van de zuurgraad van ...
Overzicht ProductenWater/olie-emulsie voor perfecte lossing van alle broodsoorten en verschillende soorten banket, zonder verkolende eigenschappen. Houdt de bakplaat schoon. Bestel artikel!
Overzicht ProductenKompleetpoeder geschikt voor bijv. getoerd gerezen vlinders. Ook basisbeleg voor pizza. Voor een primasaus die niet zwart bakt.
Overzicht Producten
Postkoets 25
3897 AK Zeewolde
Postbus 227