Groep 1
Ingrediënt
KG
1.000
Boter
0.315
Ei (heel)
0.125
Totaal gewicht: 1.440

Alle ingrediënten mengen met de planeetmenger tot een homogeen deeg.
Deeg koelen tot het stevig is.
Kort doordraaien.
Uitrollen : 8 mm , uitsteken met sloffen ring en 100 g spijs of gele room inspuiten.
Bakken :180 °C, baktijd ca.25 minuten.
Neem de gebakken slof met vulling van gele room.
Spuit de Radler bavaroise ( ca.275 gram) op de slof en strijk dit in een ronding af.
Laat dit opstijven in de vriezer.

Receptuur:
1000 gram slagroom zonder suiker
200 gram Bakels Fond Royale of Mousse mix Neutraal
250 gram Radler 2.0 of 0.0.

Werkwijze:
Sla de slagroom lobbig ( yoghurt dikte )
Meng poeder met de Radler , maak familie met de slagroom en spatel het geheel door elkaar.

Afwerking:
Bakels Diamond Glaze Neutral verwarmen in de magnetron tot ca.50 °C.
Dit als spiegel gebruiken over de bavaroise.

Afgarneren: chockex puur strepen, schijfjes citroen.

Condities voor etaleren

Condities voor etaleren

Koelen

Categorie

Categorie

Banket

Gebeurtenis

Gebeurtenis

Zomer

Eindproduct

Eindproduct

Gebak, Sloffen, Stukswerk, Taart