Groep 1
Ingrediënt
KG
Kanomix
1.000
Heelei
0.125
Boter (smeuïg)
0.125
Totaal gewicht: 1.250

Werkwijze Kanodeeg

Van alle grondstoffen een deeg zetten. Deeg koelen en de volgende
dag doorwerken.

Groep 1
Ingrediënt
KG
Bakels Moussemix Neutral
0.200
Radlerbier 2.0 of 0.0%
0.250
Ongezoete slagroom
1.000
Citroen- aroma
0.020
Totaal gewicht: 1.470

Werkwijze

Rol het kanodeeg uit op 3 mm steek ronde plakken uit het juiste formaat

Bak de plakken op 180°C gedurende ca. 12 minuten

Steek de plakken direct na het bakken uit.

Sla de slagroom op (yoghurtdikte)

Meng de Mouse Mix Neutraal met het Radlerbier tot een gladde massa.

Eventueel nog extra vers citroensap toevoegen.

Maak “familie”met de slagroom.

Smeer de kanoplakjes in met chocoladetruffel Wit als barrière tegen het vocht.

Vul de vorm met de Radler bavaroise. Laat het geheel ca. 1 uur opstijven in de koeling en zet

het vervolgens in de vriezer.

 

 

Afwerken

Diamondglaze naturel 345000 (spiegelgelei)

Meng de spiegelgelei met ca. 10% water en een beetje gele kleurstof verhit tot ca. 50°C

 

Categorie

Categorie

Banket

Gebeurtenis

Gebeurtenis

Zomer

Eindproduct

Eindproduct

Gebak, Taart