Werkwijze Kanodeeg
Van alle grondstoffen een deeg zetten. Deeg koelen en de volgende
dag doorwerken.
Werkwijze
Rol het kanodeeg uit op 3 mm steek ronde plakken uit het juiste formaat
Bak de plakken op 180°C gedurende ca. 12 minuten
Steek de plakken direct na het bakken uit.
Sla de slagroom op (yoghurtdikte)
Meng de Mouse Mix Neutraal met het Radlerbier tot een gladde massa.
Eventueel nog extra vers citroensap toevoegen.
Maak “familie”met de slagroom.
Smeer de kanoplakjes in met chocoladetruffel Wit als barrière tegen het vocht.
Vul de vorm met de Radler bavaroise. Laat het geheel ca. 1 uur opstijven in de koeling en zet
het vervolgens in de vriezer.
Afwerken
Diamondglaze naturel 345000 (spiegelgelei)
Meng de spiegelgelei met ca. 10% water en een beetje gele kleurstof verhit tot ca. 50°C