Ingrediënten

Groep 1
Ingrediënt
KG
Bakels Red Velvet Cakemix
2.000
Kristalsuiker
0.800
Ei (heel)
0.800
Gesmolten boter
0.900
Totaal gewicht: 4.500
Groep Vulling
Ingrediënt
KG
Chocolade drups
0.450
Totaal gewicht: 0.450

Methode

Werkwijze:

Smelt de boter en klop alle ingrediënten
met een vlinder 4 minuten in de laagste
versnelling van de planeetmenger.
Meng de vulling door.
Leg vetvrij papier op de bodem van de
bakplaat.
Vul een bakplaat 60 x 40 cm met al het
beslag
Baktemperatuur: 180°C .
Baktijd: ±45 -50 minuten.
Werk na het afkoelen de bovenzijde af
met Bakels Chocoladetruffel Wit.

Ingrediënten

Groep 1
Ingrediënt
KG
Bakels Red Velvet Cakemix
2.000
Kristalsuiker
0.800
Ei (heel)
0.800
Gesmolten boter
0.900
Totaal gewicht: 4.500
Groep Vulling
Ingrediënt
KG
Chocolade drups
0.450
Totaal gewicht: 0.450

Methode

Werkwijze:

Smelt de boter en klop alle ingrediënten
met een vlinder 4 minuten in de laagste
versnelling van de planeetmenger.
Meng de vulling door.
Leg vetvrij papier op de bodem van de
bakplaat.
Vul een bakplaat 60 x 40 cm met al het
beslag
Baktemperatuur: 180°C .
Baktijd: ±45 -50 minuten.
Werk na het afkoelen de bovenzijde af
met Bakels Chocoladetruffel Wit.

Condities voor etaleren

Condities voor etaleren

Verpakken

Categorie

Categorie

Banket

Eindproduct

Eindproduct

Cake