Ingrediënten

Groep 1
Ingrediënt
KG
Bakels Red Velvet Cakemix
2,000.000
Kristalsuiker
800.000
Ei (heel)
800.000
Gesmolten boter
900.000
Totaal gewicht: 4,500.000
Groep Vulling
Ingrediënt
KG
Chocolade drups
450.000
Totaal gewicht: 450.000

Methode

Werkwijze:

Smelt de boter en klop alle ingrediënten
met een vlinder 4 minuten in de laagste
versnelling van de planeetmenger.
Meng de vulling door.
Leg vetvrij papier op de bodem van de
bakplaat.
Vul een bakplaat 60 x 40 cm met al het
beslag
Baktemperatuur: 180°C .
Baktijd: ±45 -50 minuten.
Werk na het afkoelen de bovenzijde af
met Bakels Chocoladetruffel Wit.

Ingrediënten

Groep 1
Ingrediënt
KG
Bakels Red Velvet Cakemix
2,000.000
Kristalsuiker
800.000
Ei (heel)
800.000
Gesmolten boter
900.000
Totaal gewicht: 4,500.000
Groep Vulling
Ingrediënt
KG
Chocolade drups
450.000
Totaal gewicht: 450.000

Methode

Werkwijze:

Smelt de boter en klop alle ingrediënten
met een vlinder 4 minuten in de laagste
versnelling van de planeetmenger.
Meng de vulling door.
Leg vetvrij papier op de bodem van de
bakplaat.
Vul een bakplaat 60 x 40 cm met al het
beslag
Baktemperatuur: 180°C .
Baktijd: ±45 -50 minuten.
Werk na het afkoelen de bovenzijde af
met Bakels Chocoladetruffel Wit.

Condities voor etaleren

Condities voor etaleren

Verpakken

Categorie

Categorie

Banket

Eindproduct

Eindproduct

Cake

Please Rotate Your Device

Device

We require your device to be portrait in order to provide you with the best possible experience.