Ingrediënten

Groep 1
Ingrediënt
KG
Bakels Red Velvet Cakemix
500.000
Water
200.000
Vanille
-
Raapolie
100.000
Vers ei
160.000
Totaal gewicht: 960.000

Methode

Meng alle ingrediënten 5 minuten met een garde in de 3de versnelling van de planeetmenger. Vul een cakeblik Ø 25 cm met 950 gram beslag. Baktemperatuur: 245°C-230°C, Baktijd: ca.45 min.

Gebruikt product

Ingrediënten

Groep 1
Ingrediënt
KG
Bakels Red Velvet Cakemix
500.000
Water
200.000
Vanille
-
Raapolie
100.000
Vers ei
160.000
Totaal gewicht: 960.000

Methode

Meng alle ingrediënten 5 minuten met een garde in de 3de versnelling van de planeetmenger. Vul een cakeblik Ø 25 cm met 950 gram beslag. Baktemperatuur: 245°C-230°C, Baktijd: ca.45 min.

Condities voor etaleren

Condities voor etaleren

Verpakken

Categorie

Categorie

Banket

Eindproduct

Eindproduct

Cake

Please Rotate Your Device

Device

We require your device to be portrait in order to provide you with the best possible experience.