Ingrediënten

Groep 1
Ingrediënt
KG
Bakels Red Velvet Cakemix
0.500
Water
0.200
Vanille
-
Raapolie
0.100
Vers ei
0.160
Totaal gewicht: 0.960

Methode

Meng alle ingrediënten 5 minuten met een garde in de 3de versnelling van de planeetmenger. Vul een cakeblik Ø 25 cm met 950 gram beslag. Baktemperatuur: 245°C-230°C, Baktijd: ca.45 min.

Gebruikt product

Ingrediënten

Groep 1
Ingrediënt
KG
Bakels Red Velvet Cakemix
0.500
Water
0.200
Vanille
-
Raapolie
0.100
Vers ei
0.160
Totaal gewicht: 0.960

Methode

Meng alle ingrediënten 5 minuten met een garde in de 3de versnelling van de planeetmenger. Vul een cakeblik Ø 25 cm met 950 gram beslag. Baktemperatuur: 245°C-230°C, Baktijd: ca.45 min.

Condities voor etaleren

Condities voor etaleren

Verpakken

Categorie

Categorie

Banket

Eindproduct

Eindproduct

Cake