Ingrediënten

Groep 1
Ingrediënt
KG
Bakels Red Velvet Cakemix
1,000.000
Ei (heel)
280.000
Water
200.000
Olie
420.000
Totaal gewicht: 1,900.000
Groep Luxe Natte Cakemix
Ingrediënt
KG
Bakels Luxe Natte Cakemix
1,000.000
Boter
600.000
Ei (heel)
500.000
Totaal gewicht: 2,100.000

Methode

Werkwijze Rede Velvet:
Alle grondstoffen samen mengen met
de garde, 5-6 minuten opkloppen in de
hoogste versnelling.

Werkwijze Luxe Natte Cake:
Boter zalvig draaien en alle ingrediënten met vlinder, 5 minuten opkloppen in
middelste versnelling.
Beide beslagen in spuitzak om en om doseren in Tulbandvorm Ø 20 cm , Totaal beslag gewicht in vorm : 500 g.
Bakken : 160 ͦ C , ca. 45 minuten.

Ingrediënten

Groep 1
Ingrediënt
KG
Bakels Red Velvet Cakemix
1,000.000
Ei (heel)
280.000
Water
200.000
Olie
420.000
Totaal gewicht: 1,900.000
Groep Luxe Natte Cakemix
Ingrediënt
KG
Bakels Luxe Natte Cakemix
1,000.000
Boter
600.000
Ei (heel)
500.000
Totaal gewicht: 2,100.000

Methode

Werkwijze Rede Velvet:
Alle grondstoffen samen mengen met
de garde, 5-6 minuten opkloppen in de
hoogste versnelling.

Werkwijze Luxe Natte Cake:
Boter zalvig draaien en alle ingrediënten met vlinder, 5 minuten opkloppen in
middelste versnelling.
Beide beslagen in spuitzak om en om doseren in Tulbandvorm Ø 20 cm , Totaal beslag gewicht in vorm : 500 g.
Bakken : 160 ͦ C , ca. 45 minuten.

Condities voor etaleren

Condities voor etaleren

Verpakken

Categorie

Categorie

Banket

Eindproduct

Eindproduct

Cake

Please Rotate Your Device

Device

We require your device to be portrait in order to provide you with the best possible experience.