Ingrediënten

Groep 1
Ingrediënt
KG
Bakels Red Velvet Cakemix
1.000
Ei (heel)
0.280
Water
0.200
Olie
0.420
Totaal gewicht: 1.900
Groep Luxe Natte Cakemix
Ingrediënt
KG
Bakels Luxe Natte Cakemix
1.000
Boter
0.600
Ei (heel)
0.500
Totaal gewicht: 2.100

Methode

Werkwijze Rede Velvet:
Alle grondstoffen samen mengen met
de garde, 5-6 minuten opkloppen in de
hoogste versnelling.

Werkwijze Luxe Natte Cake:
Boter zalvig draaien en alle ingrediënten met vlinder, 5 minuten opkloppen in
middelste versnelling.
Beide beslagen in spuitzak om en om doseren in Tulbandvorm Ø 20 cm , Totaal beslag gewicht in vorm : 500 g.
Bakken : 160 ͦ C , ca. 45 minuten.

Ingrediënten

Groep 1
Ingrediënt
KG
Bakels Red Velvet Cakemix
1.000
Ei (heel)
0.280
Water
0.200
Olie
0.420
Totaal gewicht: 1.900
Groep Luxe Natte Cakemix
Ingrediënt
KG
Bakels Luxe Natte Cakemix
1.000
Boter
0.600
Ei (heel)
0.500
Totaal gewicht: 2.100

Methode

Werkwijze Rede Velvet:
Alle grondstoffen samen mengen met
de garde, 5-6 minuten opkloppen in de
hoogste versnelling.

Werkwijze Luxe Natte Cake:
Boter zalvig draaien en alle ingrediënten met vlinder, 5 minuten opkloppen in
middelste versnelling.
Beide beslagen in spuitzak om en om doseren in Tulbandvorm Ø 20 cm , Totaal beslag gewicht in vorm : 500 g.
Bakken : 160 ͦ C , ca. 45 minuten.

Condities voor etaleren

Condities voor etaleren

Verpakken

Categorie

Categorie

Banket

Eindproduct

Eindproduct

Cake