Ingrediënten

Groep 1
Ingrediënt
KG
Bakels Red Velvet Cakemix
1.500
Ei (heel)
0.480
Water
0.600
Olie
0.300
Totaal gewicht: 2.880

Methode

Alle grondstoffen samen mengen met
de garde, 5-6 minuten opkloppen in de
hoogste versnelling.
Kapselpan vullen.

Bakken : 180 ͦ C, 35-40 minuten.
Afwerking / vulling:

150 gram Bakels Cremess Superior
100 gram Water
100 gram Melk

Alle grondstoffen mengen met de garde,
ca. 3 minuten opkloppen in de hoogste
versnelling.

Red Velvet kapsel 2x doorsnijden en vullen.
Afwerken: naar eigen inzicht.

Ingrediënten

Groep 1
Ingrediënt
KG
Bakels Red Velvet Cakemix
1.500
Ei (heel)
0.480
Water
0.600
Olie
0.300
Totaal gewicht: 2.880

Methode

Alle grondstoffen samen mengen met
de garde, 5-6 minuten opkloppen in de
hoogste versnelling.
Kapselpan vullen.

Bakken : 180 ͦ C, 35-40 minuten.
Afwerking / vulling:

150 gram Bakels Cremess Superior
100 gram Water
100 gram Melk

Alle grondstoffen mengen met de garde,
ca. 3 minuten opkloppen in de hoogste
versnelling.

Red Velvet kapsel 2x doorsnijden en vullen.
Afwerken: naar eigen inzicht.

Condities voor etaleren

Condities voor etaleren

Verpakken

Categorie

Categorie

Banket

Eindproduct

Eindproduct

Cake