Ingrediënten

Groep 1
Ingrediënt
KG
Bakels Red Velvet Cakemix
1,500.000
Ei (heel)
480.000
Water
600.000
Olie
300.000
Totaal gewicht: 2,880.000

Methode

Alle grondstoffen samen mengen met
de garde, 5-6 minuten opkloppen in de
hoogste versnelling.
Kapselpan vullen.

Bakken : 180 ͦ C, 35-40 minuten.
Afwerking / vulling:

150 gram Bakels Cremess Superior
100 gram Water
100 gram Melk

Alle grondstoffen mengen met de garde,
ca. 3 minuten opkloppen in de hoogste
versnelling.

Red Velvet kapsel 2x doorsnijden en vullen.
Afwerken: naar eigen inzicht.

Ingrediënten

Groep 1
Ingrediënt
KG
Bakels Red Velvet Cakemix
1,500.000
Ei (heel)
480.000
Water
600.000
Olie
300.000
Totaal gewicht: 2,880.000

Methode

Alle grondstoffen samen mengen met
de garde, 5-6 minuten opkloppen in de
hoogste versnelling.
Kapselpan vullen.

Bakken : 180 ͦ C, 35-40 minuten.
Afwerking / vulling:

150 gram Bakels Cremess Superior
100 gram Water
100 gram Melk

Alle grondstoffen mengen met de garde,
ca. 3 minuten opkloppen in de hoogste
versnelling.

Red Velvet kapsel 2x doorsnijden en vullen.
Afwerken: naar eigen inzicht.

Condities voor etaleren

Condities voor etaleren

Verpakken

Categorie

Categorie

Banket

Eindproduct

Eindproduct

Cake

Please Rotate Your Device

Device

We require your device to be portrait in order to provide you with the best possible experience.