Ingrediënten

Groep 1
Ingrediënt
KG
Tarwebloem
600.000
Bakels krokantbroodpoeder Premium
30.000
Lantbrödmix
400.000
Gist
40.000
Water
570.000
Totaal gewicht: 1,640.000
Groep Vulling
Ingrediënt
KG
Rookworst ( fijngehakt)
300.000
Groffe Zaanse Mosterd
100.000
Totaal gewicht: 400.000

Methode

Kneed een soepel deeg.
( 3 min langzaam – 6 min. snel)
Deegtemperatuur: ca.26°C.
Vulling direct doordraaien.
Direct afwegen en opbollen c.q. oppunten.
Bol- of puntrijs: 10-15 min.
Opmaken in gewenste model
Narijs : ca 40 min.

-Afbakken: 240°C- 200 °C met stoom.

-Baktijd: ca.15-20 min.
afhankelijk van deeggewicht

Ingrediënten

Groep 1
Ingrediënt
KG
Tarwebloem
600.000
Bakels krokantbroodpoeder Premium
30.000
Lantbrödmix
400.000
Gist
40.000
Water
570.000
Totaal gewicht: 1,640.000
Groep Vulling
Ingrediënt
KG
Rookworst ( fijngehakt)
300.000
Groffe Zaanse Mosterd
100.000
Totaal gewicht: 400.000

Methode

Kneed een soepel deeg.
( 3 min langzaam – 6 min. snel)
Deegtemperatuur: ca.26°C.
Vulling direct doordraaien.
Direct afwegen en opbollen c.q. oppunten.
Bol- of puntrijs: 10-15 min.
Opmaken in gewenste model
Narijs : ca 40 min.

-Afbakken: 240°C- 200 °C met stoom.

-Baktijd: ca.15-20 min.
afhankelijk van deeggewicht

Condities voor etaleren

Condities voor etaleren

Verpakken

Categorie

Categorie

Brood

Gebeurtenis

Gebeurtenis

Winter

Eindproduct

Eindproduct

Gevuld brood, kleinbrood

Please Rotate Your Device

Device

We require your device to be portrait in order to provide you with the best possible experience.