Ingrediënten

Groep 1
Ingrediënt
KG
Tarwebloem
0.600
Bakels krokantbroodpoeder Premium
0.030
Lantbrödmix
0.400
Gist
0.040
Water
0.570
Totaal gewicht: 1.640
Groep Vulling
Ingrediënt
KG
Rookworst ( fijngehakt)
0.300
Groffe Zaanse Mosterd
0.100
Totaal gewicht: 0.400

Methode

Kneed een soepel deeg.
( 3 min langzaam – 6 min. snel)
Deegtemperatuur: ca.26°C.
Vulling direct doordraaien.
Direct afwegen en opbollen c.q. oppunten.
Bol- of puntrijs: 10-15 min.
Opmaken in gewenste model
Narijs : ca 40 min.

-Afbakken: 240°C- 200 °C met stoom.

-Baktijd: ca.15-20 min.
afhankelijk van deeggewicht

Ingrediënten

Groep 1
Ingrediënt
KG
Tarwebloem
0.600
Bakels krokantbroodpoeder Premium
0.030
Lantbrödmix
0.400
Gist
0.040
Water
0.570
Totaal gewicht: 1.640
Groep Vulling
Ingrediënt
KG
Rookworst ( fijngehakt)
0.300
Groffe Zaanse Mosterd
0.100
Totaal gewicht: 0.400

Methode

Kneed een soepel deeg.
( 3 min langzaam – 6 min. snel)
Deegtemperatuur: ca.26°C.
Vulling direct doordraaien.
Direct afwegen en opbollen c.q. oppunten.
Bol- of puntrijs: 10-15 min.
Opmaken in gewenste model
Narijs : ca 40 min.

-Afbakken: 240°C- 200 °C met stoom.

-Baktijd: ca.15-20 min.
afhankelijk van deeggewicht

Condities voor etaleren

Condities voor etaleren

Verpakken

Categorie

Categorie

Brood

Gebeurtenis

Gebeurtenis

Winter

Eindproduct

Eindproduct

Gevuld brood, kleinbrood