Een trendy fris zoet gebakje. Gemaakt met een flinke schuit van het populaire rosé bier. Met deze romige bavaroise krijg je meer fans.
Smeer de amandelbeslag plakjes in met chocoladetruffel Wit als barrière tegen het vocht.
Sla de slagroom op (yoghurtdikte)
Meng de Fond Royale met het Rosé bier tot een gladde massa.
Maak “familie”met de slagroom.
Vul de vorm met de Rosé bier bavaroise en druk hierop het plakje amandelbeslag.
Laat het geheel ca. 1 uur opstijven in de koeling en zet het vervolgens in de vriezer.
Afwerken
Diamondglaze naturel 345000 (spiegelgelei)
Meng de spiegelgelei met ca. 10% water en een beetje rode kleurstof, eventueel een druppel blauwe kleurstof toevoegen voor een mooie donkere kleur.
Werkwijze Amandelcakebeslag
De boter met de vlinder glad draaien. Mazarinpoeder Kompleet en de eieren toevoegen. Als laatste het water wegdraaien. Let op: de massa niet luchtig kloppen.
Het amandelcakebeslag in ringen bakken of uitstrijken op een plaat met een kapseltrekbak
en uitsteken.
Bak het beslag op 180°C gedurende ca. 25 minuten