Ingrediënten

Groep 1
Ingrediënt
KG
Kanomix
1.000
Margarine of boter
0.315
Eieren
0.125
Totaal gewicht: 1.440

Methode

Vulling: Amandelspijs 1000 gram
Bakels geleroompoeder 40 gram
Water 110 gram

Werkwijze: Alle grondstoffen mengen tot een glad deeg.
Voor de beste werking (volume) het deeg vers verwerken en niet een nacht overlaten staan. Verwerken tot sloffen.
Het deeg uitrollen op 8 mm en uitsteken.
Voor de vulling de Bakels geleroompoeder mengen met het water en hiermee de spijs afslappen.
Vulling op de plak spuiten, de rand een halve centimeter vrij houden. De ring om het deeg houden!
Afbakken op 180°C ca 20 minuten

Gebruikt product

Ingrediënten

Groep 1
Ingrediënt
KG
Kanomix
1.000
Margarine of boter
0.315
Eieren
0.125
Totaal gewicht: 1.440

Methode

Vulling: Amandelspijs 1000 gram
Bakels geleroompoeder 40 gram
Water 110 gram

Werkwijze: Alle grondstoffen mengen tot een glad deeg.
Voor de beste werking (volume) het deeg vers verwerken en niet een nacht overlaten staan. Verwerken tot sloffen.
Het deeg uitrollen op 8 mm en uitsteken.
Voor de vulling de Bakels geleroompoeder mengen met het water en hiermee de spijs afslappen.
Vulling op de plak spuiten, de rand een halve centimeter vrij houden. De ring om het deeg houden!
Afbakken op 180°C ca 20 minuten

Condities voor etaleren

Condities voor etaleren

Koelen

Categorie

Categorie

Banket

Eindproduct

Eindproduct

Gebak, Stukswerk, Taart