Ingrediënten

Groep 1
Ingrediënt
KG
Bakels Schweden Brod Mix
1,000.000
Bloem
500.000
Volkorenmeel
500.000
Bakels Quantum Kleinbroodpoeder
200.000
Gist
160.000
Water
900.000
Totaal gewicht: 3,260.000

Methode

Kneden: 6 min langzaam, 9 min snel.
Deegtemperatuur: 25° c.
Voorslagrijs: 10 min.
Uitrollen tot een plak van 90x45 cm.
Plak bestrijken met honing-mosterd dressing
en bestrooien met geraspte kaas.
Plak oprollen en snijden op 2 cm.
5 rolletjes in een pieplate.
Narijs: 45 min.
Baktemperatuur: 240° c.
Baktijd: ca. 12 min.

Ingrediënten

Groep 1
Ingrediënt
KG
Bakels Schweden Brod Mix
1,000.000
Bloem
500.000
Volkorenmeel
500.000
Bakels Quantum Kleinbroodpoeder
200.000
Gist
160.000
Water
900.000
Totaal gewicht: 3,260.000

Methode

Kneden: 6 min langzaam, 9 min snel.
Deegtemperatuur: 25° c.
Voorslagrijs: 10 min.
Uitrollen tot een plak van 90x45 cm.
Plak bestrijken met honing-mosterd dressing
en bestrooien met geraspte kaas.
Plak oprollen en snijden op 2 cm.
5 rolletjes in een pieplate.
Narijs: 45 min.
Baktemperatuur: 240° c.
Baktijd: ca. 12 min.

Condities voor etaleren

Condities voor etaleren

Verpakken

Categorie

Categorie

Brood

Eindproduct

Eindproduct

Hartig

Please Rotate Your Device

Device

We require your device to be portrait in order to provide you with the best possible experience.