Ingrediënten

Groep 1
Ingrediënt
KG
Bakels Schweden Brod Mix
1.000
Bloem
0.500
Volkorenmeel
0.500
Bakels krokantbroodpoeder Premium
0.060
Gist
0.050
Water
1.080
Totaal gewicht: 3.190

Methode

Kneden: 6 min langzaam, 9 min snel.
Deegtemperatuur: 26 °c.
Bolrijs: 45 min.
Narijs: 75 min.
Decoreren: met rijstebloem.
Insnijden voor het bakken.
Baktemperatuur: 245 °c.
Baktijd: ca. 30 min.

Ingrediënten

Groep 1
Ingrediënt
KG
Bakels Schweden Brod Mix
1.000
Bloem
0.500
Volkorenmeel
0.500
Bakels krokantbroodpoeder Premium
0.060
Gist
0.050
Water
1.080
Totaal gewicht: 3.190

Methode

Kneden: 6 min langzaam, 9 min snel.
Deegtemperatuur: 26 °c.
Bolrijs: 45 min.
Narijs: 75 min.
Decoreren: met rijstebloem.
Insnijden voor het bakken.
Baktemperatuur: 245 °c.
Baktijd: ca. 30 min.

Condities voor etaleren

Condities voor etaleren

Verpakken

Categorie

Categorie

Brood

Eindproduct

Eindproduct

Donker brood