Ingrediënten

Groep 1
Ingrediënt
KG
Bakels Schweden Brod Mix
1,000.000
Bloem
500.000
Volkorenmeel
500.000
Bakels krokantbroodpoeder Premium
60.000
Gist
50.000
Water
1,080.000
Totaal gewicht: 3,190.000

Methode

Kneden: 6 min langzaam, 9 min snel.
Deegtemperatuur: 26 °c.
Bolrijs: 45 min.
Narijs: 75 min.
Decoreren: met rijstebloem.
Insnijden voor het bakken.
Baktemperatuur: 245 °c.
Baktijd: ca. 30 min.

Ingrediënten

Groep 1
Ingrediënt
KG
Bakels Schweden Brod Mix
1,000.000
Bloem
500.000
Volkorenmeel
500.000
Bakels krokantbroodpoeder Premium
60.000
Gist
50.000
Water
1,080.000
Totaal gewicht: 3,190.000

Methode

Kneden: 6 min langzaam, 9 min snel.
Deegtemperatuur: 26 °c.
Bolrijs: 45 min.
Narijs: 75 min.
Decoreren: met rijstebloem.
Insnijden voor het bakken.
Baktemperatuur: 245 °c.
Baktijd: ca. 30 min.

Condities voor etaleren

Condities voor etaleren

Verpakken

Categorie

Categorie

Brood

Eindproduct

Eindproduct

Donker brood

Please Rotate Your Device

Device

We require your device to be portrait in order to provide you with the best possible experience.