Alle ingrediënten mengen met de planeetmenger tot een homogeen deeg.
Deeg koelen tot het stevig is.
Kort doordraaien.
Uitrollen : 8 mm , uitsteken met kanoring en een dop gele room op de deegplak spuiten. (let op! randen vrij houden)
Bakken :180 °C, baktijd ca.20 minuten. (met de ring er om heen)
Vul de ring met Caramel bavaroise en strijk glad af.
Laat dit opstijven in de vriezer.
Receptuur:
1000 gram slagroom zonder suiker
200 gram Bakels Fond Royale of Mousse mix Neutraal
250 gram Water.
150 gram Bakels Millionairs Caramel.
Werkwijze:
Sla de slagroom lobbig ( yoghurt dikte )
Meng poeder met het water , maak familie met de slagroom en spatel het geheel door elkaar. Meng als laatste de Millionairs caramel door ( deze iets slapper maken in de magnetron door kort te verwarmen)
Afwerking:
Schuimpijpjes.
Receptuur:
110 gram Bakels Scharrel schuimpoeder
1000 gram Water
3850 gram kristalsuiker.
Werkwijze:
De Schuimpoeder mengen met de suiker.
Water erbij voegen en opkloppen.
Soortelijk gewicht : ca.340-360g/l
Gewenste model spuiten.
Drogen ( bakken ) : 110 °C ca.60 minuten.
Afgarneren: licht poedersuiker over bovenkant strooien..