Bakels Spelt Banket Mix, boter,ei en het water
mengen tot een homogeen deeg.
Deeg na rusttijd in koeling:
Uitrollen op gewenste dikte.
Pan fonceren met het deeg.
Vervolgens naar eigen inzicht afwerken.
Baktemperatuur: ca. 180°C.
Baktijd: afhankelijk van het te maken product
Met dit recept maakt u een heerlijke Limburgse aardbeienvlaai met een romige vulling van banketbakkersroom. Niet té zoet en heerlijk ...
Met dit recept maakt u een heerlijke Limburgse bosvruchtenvlaai met een romige vulling van banketbakkersroom. Heerlijk en vol van smaak! ...
Met dit recept maakt u een heerlijke Limburgse Peach Amaretto Vlaai met een romige Peach Amaretto vulling. Heerlijk van smaak ...
Mix voor Harderwenerdeeg, sloffendeeg e.d. op basis van spelt en honing
Overzicht Producten
Postkoets 25
3897 AK Zeewolde
Postbus 227