Ingrediënten

Groep 1
Ingrediënt
KG
Bakels Spelt banketmix
1,000.000
Boter
315.000
Ei (heel)
50.000
Totaal gewicht: 1,365.000

Methode

Bakels Spelt Banket Mix, boter,ei en het water
mengen tot een homogeen deeg.
Deeg na rusttijd in koeling:
Uitrollen op gewenste dikte.
Pan fonceren met het deeg.
Vervolgens naar eigen inzicht afwerken.
Baktemperatuur: ca. 180°C.
Baktijd: afhankelijk van het te maken product

Gebruikt product

Ingrediënten

Groep 1
Ingrediënt
KG
Bakels Spelt banketmix
1,000.000
Boter
315.000
Ei (heel)
50.000
Totaal gewicht: 1,365.000

Methode

Bakels Spelt Banket Mix, boter,ei en het water
mengen tot een homogeen deeg.
Deeg na rusttijd in koeling:
Uitrollen op gewenste dikte.
Pan fonceren met het deeg.
Vervolgens naar eigen inzicht afwerken.
Baktemperatuur: ca. 180°C.
Baktijd: afhankelijk van het te maken product

Condities voor etaleren

Condities voor etaleren

Koelen

Categorie

Categorie

Banket

Eindproduct

Eindproduct

Spelt, Taart

Please Rotate Your Device

Device

We require your device to be portrait in order to provide you with the best possible experience.