Ingrediënten

Groep 1
Ingrediënt
KG
Bloem
1,000.000
Gist
60.000
Bakels krokantbroodpoeder Premium
30.000
Zout
18.000
Water
570.000
Totaal gewicht: 1,678.000

Methode

Van alle grondstoffen een goed afgekneed deeg vormen.
Deegtemperatuur: 26°C
Direct afwegen (1700 gram) met aansluitend een bolrijs van 10 minuten.
Verdelen/opbollen .
Voor verwerking via de diepvries: de bolletjes direct na het opbollen snel invriezen.
Narijs ca. 60 minuten. Afbakken op 230 – 240 °C,
8 – 10 seconden stoom, baktijd 20 minuten, schuif na 15 minuten open.

Gebruikt product

Ingrediënten

Groep 1
Ingrediënt
KG
Bloem
1,000.000
Gist
60.000
Bakels krokantbroodpoeder Premium
30.000
Zout
18.000
Water
570.000
Totaal gewicht: 1,678.000

Methode

Van alle grondstoffen een goed afgekneed deeg vormen.
Deegtemperatuur: 26°C
Direct afwegen (1700 gram) met aansluitend een bolrijs van 10 minuten.
Verdelen/opbollen .
Voor verwerking via de diepvries: de bolletjes direct na het opbollen snel invriezen.
Narijs ca. 60 minuten. Afbakken op 230 – 240 °C,
8 – 10 seconden stoom, baktijd 20 minuten, schuif na 15 minuten open.

Condities voor etaleren

Condities voor etaleren

Verpakken

Categorie

Categorie

Brood

Gebeurtenis

Gebeurtenis

BBQ

Eindproduct

Eindproduct

Krokantbrood

Please Rotate Your Device

Device

We require your device to be portrait in order to provide you with the best possible experience.