Groep Basisdeeg
Ingrediënt
KG
Bloem (patent)
4.000
BS Seizoen Melange 30
1.200
Zout
0.080
Water
2.600
Totaal gewicht: 7.880
Groep Vulling
Ingrediënt
KG
Rozijnen
2.000
Amandelstiften
1.000
Sinaassnippers (gehakt)
0.500
Totaal gewicht: 3.500

Werkwijze     

Weeg de ingredienten af, let op geen gist

Kneden: 4 minuten langzaam 6 minuten snel

Deegtemperatuur 26°C.

Vulling doordraaien

Direct afwegen op 2.300 gram

Opbollen en 10 minuten los laten komen

De deegstukken verdelen en niet opbollen

De verdeelde stukken in vieren steken ca 20 gram per stuk

Leg de deegstukjes op een bakplaat, dicht bij elkaar

Laat het deeg 15 minuten ontspannen

  

Bakken

Ca. 200°C  met stoom

Baktijd ca. 10 minuten

 

Na het bakken afboteren met gesmolten roomboter.  Af laten koelen en door de poedersuiker halen.

 

Condities voor etaleren

Condities voor etaleren

Verpakken

Categorie

Categorie

Brood

Gebeurtenis

Gebeurtenis

Kerst

Eindproduct

Eindproduct

kleinbrood