Groep 1
Ingrediënt
KG
1.000
Olie
0.450
Water
0.450
Totaal gewicht: 1.900

Werkwijze     

Meng de grondstoffen met een vlinder gedurende ca. 3 minuten op de middelste stand van de planeetmenger tot een glad beslag.

Vul een plaatcakeblik (60x20cm) met het beslag

 

Bakken

Ca. 35 minuten op 180°C

 

 

Vulling

400 gram Stoofperen  vulling

 

De gebakken cake vullen met Stoofperenvulling en in de gewenste vorm snijden.

Groep Decoratie schuim
Ingrediënt
KG
0.015
Totaal gewicht: 0.015
Groep 1
Ingrediënt
KG
Water (25°C)
0.138
Suiker
0.250
Totaal gewicht: 0.388

Meng alle ingrediënten met een garde in de hoogste versnelling van de planeetmenger gedurende 10 minuten

Spuit het schuim op de plaatcake

Vervolgens met een brander het schuim iets aanbranden

 

 

 

Condities voor etaleren

Condities voor etaleren

Verpakken

Categorie

Categorie

Banket

Gebeurtenis

Gebeurtenis

Herfst

Eindproduct

Eindproduct

Cake