Ingrediënten

Groep 1
Ingrediënt
KG
Stroopwafelcakemix
0.600
Boter
0.250
ei
0.250
Totaal gewicht: 1.100

Methode

Maak de boter zacht in de magnetron. Meng alle ingrediënten met een vlindergarde 5 minuten in de 2de versnelling van de planeetmenger. Vul een cakeblik met 1000 gram beslag. (Kleine cakeblik met 525 gram). Baktemperatuur: 245°C-230°C, Baktijd: ca.60 min

Gebruikt product

Ingrediënten

Groep 1
Ingrediënt
KG
Stroopwafelcakemix
0.600
Boter
0.250
ei
0.250
Totaal gewicht: 1.100

Methode

Maak de boter zacht in de magnetron. Meng alle ingrediënten met een vlindergarde 5 minuten in de 2de versnelling van de planeetmenger. Vul een cakeblik met 1000 gram beslag. (Kleine cakeblik met 525 gram). Baktemperatuur: 245°C-230°C, Baktijd: ca.60 min

Condities voor etaleren

Condities voor etaleren

Verpakken

Categorie

Categorie

Banket

Eindproduct

Eindproduct

Cake