Ingrediënten

Groep 1
Ingrediënt
KG
Bakels Tartelettesmix
0.500
Boter
0.200
ei
0.050
Water
0.025
Totaal gewicht: 0.775

Methode

Alles mengen zoals een zetdeeg.
1 uur laten opstijven in de koelkast.
Uitrollen op 3 mm.
Het deeg heel goed prikken.
Plakjes uitsteken en in de bakvorm leggen.
Bakken: 180 ºC
Baktijd: ca. 15 min.
Na het bakken vulling inspuiten.Vulling:
27 g Gele room
25 g Bakels Frutojam Frambozen-Bessen
Deze vulling opspuiten op de gebakken
tartelette en daarna nogmaals bakken.
180° C, ca. 23 min.

Afwerking:
Bakels Chocoladetruffel,
Cacaopoeder en een framboos

Recept Gele room:
1000 g Water
400 g Bakels Roompoeder Classic

Ingrediënten

Groep 1
Ingrediënt
KG
Bakels Tartelettesmix
0.500
Boter
0.200
ei
0.050
Water
0.025
Totaal gewicht: 0.775

Methode

Alles mengen zoals een zetdeeg.
1 uur laten opstijven in de koelkast.
Uitrollen op 3 mm.
Het deeg heel goed prikken.
Plakjes uitsteken en in de bakvorm leggen.
Bakken: 180 ºC
Baktijd: ca. 15 min.
Na het bakken vulling inspuiten.Vulling:
27 g Gele room
25 g Bakels Frutojam Frambozen-Bessen
Deze vulling opspuiten op de gebakken
tartelette en daarna nogmaals bakken.
180° C, ca. 23 min.

Afwerking:
Bakels Chocoladetruffel,
Cacaopoeder en een framboos

Recept Gele room:
1000 g Water
400 g Bakels Roompoeder Classic

Condities voor etaleren

Condities voor etaleren

Koelen

Categorie

Categorie

Banket

Eindproduct

Eindproduct

Stukswerk