Ingrediënten

Groep 1
Ingrediënt
KG
Bakels Tartelettesmix
500.000
Boter
200.000
ei
50.000
Water
25.000
Totaal gewicht: 775.000

Methode

Alles mengen zoals een zetdeeg.
1 uur laten opstijven in de koelkast.
Uitrollen op 3 mm.
Het deeg heel goed prikken.
Plakjes uitsteken en in de bakvorm leggen.
Bakken: 180 ºC
Baktijd: ca. 15 min.
Na het bakken vulling inspuiten.Vulling:
27 g Gele room
25 g Bakels Frutojam Frambozen-Bessen
Deze vulling opspuiten op de gebakken
tartelette en daarna nogmaals bakken.
180° C, ca. 23 min.

Afwerking:
Bakels Chocoladetruffel,
Cacaopoeder en een framboos

Recept Gele room:
1000 g Water
400 g Bakels Roompoeder Classic

Ingrediënten

Groep 1
Ingrediënt
KG
Bakels Tartelettesmix
500.000
Boter
200.000
ei
50.000
Water
25.000
Totaal gewicht: 775.000

Methode

Alles mengen zoals een zetdeeg.
1 uur laten opstijven in de koelkast.
Uitrollen op 3 mm.
Het deeg heel goed prikken.
Plakjes uitsteken en in de bakvorm leggen.
Bakken: 180 ºC
Baktijd: ca. 15 min.
Na het bakken vulling inspuiten.Vulling:
27 g Gele room
25 g Bakels Frutojam Frambozen-Bessen
Deze vulling opspuiten op de gebakken
tartelette en daarna nogmaals bakken.
180° C, ca. 23 min.

Afwerking:
Bakels Chocoladetruffel,
Cacaopoeder en een framboos

Recept Gele room:
1000 g Water
400 g Bakels Roompoeder Classic

Condities voor etaleren

Condities voor etaleren

Koelen

Categorie

Categorie

Banket

Eindproduct

Eindproduct

Stukswerk

Please Rotate Your Device

Device

We require your device to be portrait in order to provide you with the best possible experience.