Ingrediënten

Groep 1
Ingrediënt
KG
Bakels Tartelettesmix
500.000
Boter
200.000
ei
50.000
Water
25.000
Totaal gewicht: 775.000

Methode

Alles mengen zoals een zetdeeg.
1 uur laten opstijven in de koelkast.
Uitrollen op 3 mm.
Het deeg heel goed prikken.
Plakjes uitsteken en in de bakvorm leggen.
Bakken: 180 ºC
Baktijd: ca. 15 min.
Na het bakken vulling inspuiten.Vulling:
30 g Cheesecake
30 g Frisfruit Kersen
25 g Kruimeldeeg
Deze vulling opspuiten op de gebakken
tartelette en daarna nogmaals bakken.
180° C, ca. 23 min.

Afwerking:
Decoreersneeuw

Recept Kruimeldeeg:
800 g Bakels Kanomix
250 g Boter
100 g Ei
80 g Bakels Gele Roompoeder

Recept Cheesecake
250 g Bakels Cheesecakemix
220 g Monchou
300 g Water
150 g Ei
210 g Slagroom

Werkwijze Cheesecake
Laat de roomkaas op bakkerijtemperatuur
komen, los vervolgens goed op in het vocht.
Cheesecakemix toevoegen, mengen met de
vlinder 3 min langzaam, 1 min 2e versnelling.

Ingrediënten

Groep 1
Ingrediënt
KG
Bakels Tartelettesmix
500.000
Boter
200.000
ei
50.000
Water
25.000
Totaal gewicht: 775.000

Methode

Alles mengen zoals een zetdeeg.
1 uur laten opstijven in de koelkast.
Uitrollen op 3 mm.
Het deeg heel goed prikken.
Plakjes uitsteken en in de bakvorm leggen.
Bakken: 180 ºC
Baktijd: ca. 15 min.
Na het bakken vulling inspuiten.Vulling:
30 g Cheesecake
30 g Frisfruit Kersen
25 g Kruimeldeeg
Deze vulling opspuiten op de gebakken
tartelette en daarna nogmaals bakken.
180° C, ca. 23 min.

Afwerking:
Decoreersneeuw

Recept Kruimeldeeg:
800 g Bakels Kanomix
250 g Boter
100 g Ei
80 g Bakels Gele Roompoeder

Recept Cheesecake
250 g Bakels Cheesecakemix
220 g Monchou
300 g Water
150 g Ei
210 g Slagroom

Werkwijze Cheesecake
Laat de roomkaas op bakkerijtemperatuur
komen, los vervolgens goed op in het vocht.
Cheesecakemix toevoegen, mengen met de
vlinder 3 min langzaam, 1 min 2e versnelling.

Condities voor etaleren

Condities voor etaleren

Koelen

Categorie

Categorie

Banket

Eindproduct

Eindproduct

Stukswerk

Please Rotate Your Device

Device

We require your device to be portrait in order to provide you with the best possible experience.