Ingrediënten

Groep 1
Ingrediënt
KG
Bakels Tartelettesmix
0.500
Boter
0.200
ei
0.050
Water
0.025
Totaal gewicht: 0.775

Methode

Alles mengen zoals een zetdeeg.
1 uur laten opstijven in de koelkast.
Uitrollen op 3 mm.
Het deeg heel goed prikken.
Plakjes uitsteken en in de bakvorm leggen.
Bakken: 180 ºC
Baktijd: ca. 15 min.
Na het bakken vulling inspuiten.Vulling:
30 g Cheesecake
30 g Frisfruit Kersen
25 g Kruimeldeeg
Deze vulling opspuiten op de gebakken
tartelette en daarna nogmaals bakken.
180° C, ca. 23 min.

Afwerking:
Decoreersneeuw

Recept Kruimeldeeg:
800 g Bakels Kanomix
250 g Boter
100 g Ei
80 g Bakels Gele Roompoeder

Recept Cheesecake
250 g Bakels Cheesecakemix
220 g Monchou
300 g Water
150 g Ei
210 g Slagroom

Werkwijze Cheesecake
Laat de roomkaas op bakkerijtemperatuur
komen, los vervolgens goed op in het vocht.
Cheesecakemix toevoegen, mengen met de
vlinder 3 min langzaam, 1 min 2e versnelling.

Ingrediënten

Groep 1
Ingrediënt
KG
Bakels Tartelettesmix
0.500
Boter
0.200
ei
0.050
Water
0.025
Totaal gewicht: 0.775

Methode

Alles mengen zoals een zetdeeg.
1 uur laten opstijven in de koelkast.
Uitrollen op 3 mm.
Het deeg heel goed prikken.
Plakjes uitsteken en in de bakvorm leggen.
Bakken: 180 ºC
Baktijd: ca. 15 min.
Na het bakken vulling inspuiten.Vulling:
30 g Cheesecake
30 g Frisfruit Kersen
25 g Kruimeldeeg
Deze vulling opspuiten op de gebakken
tartelette en daarna nogmaals bakken.
180° C, ca. 23 min.

Afwerking:
Decoreersneeuw

Recept Kruimeldeeg:
800 g Bakels Kanomix
250 g Boter
100 g Ei
80 g Bakels Gele Roompoeder

Recept Cheesecake
250 g Bakels Cheesecakemix
220 g Monchou
300 g Water
150 g Ei
210 g Slagroom

Werkwijze Cheesecake
Laat de roomkaas op bakkerijtemperatuur
komen, los vervolgens goed op in het vocht.
Cheesecakemix toevoegen, mengen met de
vlinder 3 min langzaam, 1 min 2e versnelling.

Condities voor etaleren

Condities voor etaleren

Koelen

Categorie

Categorie

Banket

Eindproduct

Eindproduct

Stukswerk