Ingrediënten

Groep 1
Ingrediënt
KG
Bakels Tartelettesmix
0.500
Boter
0.200
ei
0.050
Water
0.025
Totaal gewicht: 0.775

Methode

Alles mengen zoals een zetdeeg.
1 uur laten opstijven in de koelkast.
Uitrollen op 3 mm.
Het deeg heel goed prikken.
Plakjes uitsteken en in de bakvorm leggen.
Bakken: 180 ºC
Baktijd: ca. 15 min.
Na het bakken vulling inspuiten.Vulling:
20 g Bakels Millionairs Caramel
35 g Tiramisu Mousse

Afwerking:
Streepjes van Bakels Chockex
en Bakels Millionairs Caramel.
Caramelblokjes
Chocoladeblaadje

Recept Tiramisu Mousse:
1000 g Ongezoete slagroom
250 g Water
200 g Bakels Moussemix Tiramisu
Verwerken zoals bavaroise.

Ingrediënten

Groep 1
Ingrediënt
KG
Bakels Tartelettesmix
0.500
Boter
0.200
ei
0.050
Water
0.025
Totaal gewicht: 0.775

Methode

Alles mengen zoals een zetdeeg.
1 uur laten opstijven in de koelkast.
Uitrollen op 3 mm.
Het deeg heel goed prikken.
Plakjes uitsteken en in de bakvorm leggen.
Bakken: 180 ºC
Baktijd: ca. 15 min.
Na het bakken vulling inspuiten.Vulling:
20 g Bakels Millionairs Caramel
35 g Tiramisu Mousse

Afwerking:
Streepjes van Bakels Chockex
en Bakels Millionairs Caramel.
Caramelblokjes
Chocoladeblaadje

Recept Tiramisu Mousse:
1000 g Ongezoete slagroom
250 g Water
200 g Bakels Moussemix Tiramisu
Verwerken zoals bavaroise.

Condities voor etaleren

Condities voor etaleren

Koelen

Categorie

Categorie

Banket

Eindproduct

Eindproduct

Stukswerk