Ingrediënten

Groep 1
Ingrediënt
KG
Bakels Tartelettesmix
500.000
Boter
200.000
ei
50.000
Water
25.000
Totaal gewicht: 775.000

Methode

Alles mengen zoals een zetdeeg.
1 uur laten opstijven in de koelkast.
Uitrollen op 3 mm.
Het deeg heel goed prikken.
Plakjes uitsteken en in de bakvorm leggen.
Bakken: 180 ºC
Baktijd: ca. 15 min.
Na het bakken vulling inspuiten.Vulling:
20 g Bakels Millionairs Caramel
35 g Tiramisu Mousse

Afwerking:
Streepjes van Bakels Chockex
en Bakels Millionairs Caramel.
Caramelblokjes
Chocoladeblaadje

Recept Tiramisu Mousse:
1000 g Ongezoete slagroom
250 g Water
200 g Bakels Moussemix Tiramisu
Verwerken zoals bavaroise.

Ingrediënten

Groep 1
Ingrediënt
KG
Bakels Tartelettesmix
500.000
Boter
200.000
ei
50.000
Water
25.000
Totaal gewicht: 775.000

Methode

Alles mengen zoals een zetdeeg.
1 uur laten opstijven in de koelkast.
Uitrollen op 3 mm.
Het deeg heel goed prikken.
Plakjes uitsteken en in de bakvorm leggen.
Bakken: 180 ºC
Baktijd: ca. 15 min.
Na het bakken vulling inspuiten.Vulling:
20 g Bakels Millionairs Caramel
35 g Tiramisu Mousse

Afwerking:
Streepjes van Bakels Chockex
en Bakels Millionairs Caramel.
Caramelblokjes
Chocoladeblaadje

Recept Tiramisu Mousse:
1000 g Ongezoete slagroom
250 g Water
200 g Bakels Moussemix Tiramisu
Verwerken zoals bavaroise.

Condities voor etaleren

Condities voor etaleren

Koelen

Categorie

Categorie

Banket

Eindproduct

Eindproduct

Stukswerk

Please Rotate Your Device

Device

We require your device to be portrait in order to provide you with the best possible experience.