Alles mengen zoals een zetdeeg.
1 uur laten opstijven in de koelkast.
Uitrollen op 3 mm.
Het deeg heel goed prikken.
Plakjes uitsteken en in de bakvorm leggen.
Bakken: 180 ºC
Baktijd: ca. 15 min.
Na het bakken vulling inspuiten.Vulling:
20 g Bakels Millionairs Caramel
35 g Tiramisu Mousse
Afwerking:
Streepjes van Bakels Chockex
en Bakels Millionairs Caramel.
Caramelblokjes
Chocoladeblaadje
Recept Tiramisu Mousse:
1000 g Ongezoete slagroom
250 g Water
200 g Bakels Moussemix Tiramisu
Verwerken zoals bavaroise.
Met dit recept maakt u een heerlijke Limburgse aardbeienvlaai met een romige vulling van banketbakkersroom. Niet té zoet en heerlijk ...
Met dit recept maakt u een heerlijke Limburgse bosvruchtenvlaai met een romige vulling van banketbakkersroom. Heerlijk en vol van smaak! ...
Met dit recept maakt u een heerlijke Limburgse Peach Amaretto Vlaai met een romige Peach Amaretto vulling. Heerlijk van smaak ...
Postkoets 25
3897 AK Zeewolde
Postbus 227