Ingrediënten

Groep 1
Ingrediënt
KG
Bakels Telffbroodmix
1,000.000
Tarwemeel
500.000
Gist
75.000
Water
975.000
Totaal gewicht: 2,550.000

Methode

Kneed tijd: 3 min langzaam, 10 min snel
Deegtemperatuur: 27⁰C
bulkrijs: 5 min.
uitrollen: 2 mm. prikken
snijden: Op plaat,5x12 cm
Decoreren: naar eigen inzicht
RV rijskast: 85%-32⁰C.
Narijs: Ca. 15 minuten.
Baktemperatuur: 200-180⁰C. (boven/onder)
Tijd: Ca. 25-30 minuten (schuif open)

Gebruikt product

Ingrediënten

Groep 1
Ingrediënt
KG
Bakels Telffbroodmix
1,000.000
Tarwemeel
500.000
Gist
75.000
Water
975.000
Totaal gewicht: 2,550.000

Methode

Kneed tijd: 3 min langzaam, 10 min snel
Deegtemperatuur: 27⁰C
bulkrijs: 5 min.
uitrollen: 2 mm. prikken
snijden: Op plaat,5x12 cm
Decoreren: naar eigen inzicht
RV rijskast: 85%-32⁰C.
Narijs: Ca. 15 minuten.
Baktemperatuur: 200-180⁰C. (boven/onder)
Tijd: Ca. 25-30 minuten (schuif open)

Condities voor etaleren

Condities voor etaleren

Verpakken

Categorie

Categorie

Brood

Eindproduct

Eindproduct

Crackers

Please Rotate Your Device

Device

We require your device to be portrait in order to provide you with the best possible experience.