Ingrediënten

Groep 1
Ingrediënt
KG
Bakels Telffbroodmix
1.000
Tarwemeel
0.500
Gist
0.038
Water
0.975
Water (inwassen)
0.150
Totaal gewicht: 2.663

Methode

Kneed tijd: 3 min-10 min.
Deegtemperatuur: 27⁰C.
bulkrijs: 60 min
uitrollen: 7 mm.
snijden: In gewenste vorm
Decoreren: naar eigen inzicht
RV rijskast: 85%-32⁰C.
Narijs: Ca. 30 minuten.
Baktemperatuur: 230 -220 ⁰C.
Tijd: Ca. 15 minuten (voorgebakken)

Gebruikt product

Ingrediënten

Groep 1
Ingrediënt
KG
Bakels Telffbroodmix
1.000
Tarwemeel
0.500
Gist
0.038
Water
0.975
Water (inwassen)
0.150
Totaal gewicht: 2.663

Methode

Kneed tijd: 3 min-10 min.
Deegtemperatuur: 27⁰C.
bulkrijs: 60 min
uitrollen: 7 mm.
snijden: In gewenste vorm
Decoreren: naar eigen inzicht
RV rijskast: 85%-32⁰C.
Narijs: Ca. 30 minuten.
Baktemperatuur: 230 -220 ⁰C.
Tijd: Ca. 15 minuten (voorgebakken)

Condities voor etaleren

Condities voor etaleren

Verpakken

Categorie

Categorie

Brood

Eindproduct

Eindproduct

Krokantbrood