Ingrediënten

Groep 1
Ingrediënt
KG
Bakels Telffbroodmix
1,000.000
Tarwemeel
500.000
Gist
-
Water
975.000
Water (inwassen)
150.000
Totaal gewicht: 2,662.000

Methode

Kneed tijd: 3 min-10 min.
Deegtemperatuur: 27⁰C.
bulkrijs: 60 min
uitrollen: 7 mm.
snijden: In gewenste vorm
Decoreren: naar eigen inzicht
RV rijskast: 85%-32⁰C.
Narijs: Ca. 30 minuten.
Baktemperatuur: 230 -220 ⁰C.
Tijd: Ca. 15 minuten (voorgebakken)

Gebruikt product

Ingrediënten

Groep 1
Ingrediënt
KG
Bakels Telffbroodmix
1,000.000
Tarwemeel
500.000
Gist
-
Water
975.000
Water (inwassen)
150.000
Totaal gewicht: 2,662.000

Methode

Kneed tijd: 3 min-10 min.
Deegtemperatuur: 27⁰C.
bulkrijs: 60 min
uitrollen: 7 mm.
snijden: In gewenste vorm
Decoreren: naar eigen inzicht
RV rijskast: 85%-32⁰C.
Narijs: Ca. 30 minuten.
Baktemperatuur: 230 -220 ⁰C.
Tijd: Ca. 15 minuten (voorgebakken)

Condities voor etaleren

Condities voor etaleren

Verpakken

Categorie

Categorie

Brood

Eindproduct

Eindproduct

Krokantbrood

Please Rotate Your Device

Device

We require your device to be portrait in order to provide you with the best possible experience.