Vegan Appeltaart
Recept voor Vegan appeltaart
Recept voor Vegan appeltaart
Recept Vegan cakebeslag :
BAKELS Vegan Cakemix 1.000 kg
Plantaardige Olie 0.400 kg
Water 0.400 kg
Appel vulling:
Appel stukjes 0.750 kg
Walnoten 0.045 kg
Rozijnen (weken) 0.045 kg
Kaneel 0.006 kg
Instant starch 0.030 kg
Werkwijze Vegan Appeltaart:
Kano deeg vegan: Meng alle ingrediënten en maak een zetdeeg.
Vegan beslag: Meng alle ingrediënten met de vlinder gedurende 3 minuten op de middelste stand.
Appel vulling: Meng alle ingrediënten samen.
Kano – Cake beslag: Meng 200 gram BAKELS Vegan cake mix beslag met 350 gram BAKELS Kano deeg. Vullen: Rol het vegan kanodeeg op 4 mm uit. Leg het in de pan. Vul met 170 gram vegan beslag op de bodem en 460 gram appel vulling op het cake beslag. Spuit 200 gram kano – cake beslag op de taart. Bakken: 180°C ca. 60 minuten.
Bindmiddel voor het binden van vocht in appeltaarten. Puur poeder, zonder stukjes appel.
Overzicht ProductenConserveringsmiddel. Tegen leng. Type: calciumpropionaat Toevoeging: 0,2-0,4% t.o.v. de bloem.
Overzicht ProductenBindmiddel voor het binden van vocht in appeltaarten. Met stukjes gevriesdroogde appel.
Overzicht ProductenVoor het langer houdbaar maken van verschillende bakproducten
Overzicht ProductenInstant bindmiddel voor een heldere binding en grote bindkracht. Korte structuur. Richtdosering: 100-150 gram/liter vocht, afhankelijk van de zuurgraad van ...
Overzicht ProductenWater/olie-emulsie voor perfecte lossing van alle broodsoorten en verschillende soorten banket, zonder verkolende eigenschappen. Houdt de bakplaat schoon. Bestel artikel!
Overzicht ProductenKompleetpoeder geschikt voor bijv. getoerd gerezen vlinders. Ook basisbeleg voor pizza. Voor een primasaus die niet zwart bakt.
Overzicht ProductenPoeder voor het vervaardigen van allerlei schuimproducten
Overzicht Producten
Postkoets 25
3897 AK Zeewolde
Postbus 227