Vegan Appeltaart
Recept voor Vegan appeltaart
Recept voor Vegan appeltaart
Recept Vegan cakebeslag :
BAKELS Vegan Cakemix 1.000 kg
Plantaardige Olie 0.400 kg
Water 0.400 kg
Appel vulling:
Appel stukjes 0.750 kg
Walnoten 0.045 kg
Rozijnen (weken) 0.045 kg
Kaneel 0.006 kg
Instant starch 0.030 kg
Werkwijze Vegan Appeltaart:
Kano deeg vegan: Meng alle ingrediënten en maak een zetdeeg.
Vegan beslag: Meng alle ingrediënten met de vlinder gedurende 3 minuten op de middelste stand.
Appel vulling: Meng alle ingrediënten samen.
Kano – Cake beslag: Meng 200 gram BAKELS Vegan cake mix beslag met 350 gram BAKELS Kano deeg. Vullen: Rol het vegan kanodeeg op 4 mm uit. Leg het in de pan. Vul met 170 gram vegan beslag op de bodem en 460 gram appel vulling op het cake beslag. Spuit 200 gram kano – cake beslag op de taart. Bakken: 180°C ca. 60 minuten.
Bakpoeder voor al het bakwerk. Geschikt voor blanke koek. Type: natrium pyrofosfaat + carbonaat. Richtdosering:1-3% t.o.v. de bloem.
Overzicht ProductenNeutraal basispoeder voor extra luchtige bavarois. Zeer geschikt voor kwark- en yoghurtgebak, of desserts. Als vocht bijvoorbeeld gebruiken: mandarijnen in ...
Overzicht ProductenBeslagstabilisator in pastavorm voor alle eierbeslagen. Toevoeging: 50 gram per liter(ei + water).
Overzicht ProductenBindmiddel voor het binden van vocht in appeltaarten. Puur poeder, zonder stukjes appel.
Overzicht ProductenInstant bindmiddel voor een heldere binding en grote bindkracht. Korte structuur. Richtdosering: 100-150 gram/liter vocht, afhankelijk van de zuurgraad van ...
Overzicht ProductenBindmiddel voor het binden van vocht in appeltaarten. Met stukjes gevriesdroogde appel.
Overzicht ProductenEen uitstekend product dat vet uitbakken voorkomt en volume geeft aan de vullingen. Bij uitstek geschikt voor al het hartige ...
Overzicht Producten
Postkoets 25
3897 AK Zeewolde
Postbus 227