Groep 1
Ingrediënt
KG
0.750
Margarine
0.225
Water
0.090
Totaal gewicht: 1.065

Recept Vegan cakebeslag :

BAKELS Vegan Cakemix 1.000 kg
Plantaardige Olie 0.400 kg
Water 0.400 kg

Appel vulling:
Appel stukjes 0.750 kg
Walnoten 0.045 kg
Rozijnen (weken) 0.045 kg
Kaneel 0.006 kg
Instant starch 0.030 kg

Werkwijze Vegan Appeltaart:

Kano deeg vegan: Meng alle ingrediënten en maak een zetdeeg.

Vegan beslag: Meng alle ingrediënten met de vlinder gedurende 3 minuten op de middelste stand.
Appel vulling: Meng alle ingrediënten samen.
Kano – Cake beslag: Meng 200 gram BAKELS Vegan cake mix beslag met 350 gram BAKELS Kano deeg. Vullen: Rol het vegan kanodeeg op 4 mm uit. Leg het in de pan. Vul met 170 gram vegan beslag op de bodem en 460 gram appel vulling op het cake beslag. Spuit 200 gram kano – cake beslag op de taart. Bakken: 180°C ca. 60 minuten.

Condities voor etaleren

Condities voor etaleren

Koelen

Categorie

Categorie

Banket

Eindproduct

Eindproduct

Gebak, Stukswerk, Taart