Groep 1
Ingrediënt
KG
Bakels Vegan Cakemix
1.000
Olie
0.400
Water
0.400
Totaal gewicht: 1.800

Recept Vegan Strooisel:
BAKELS Kanomix 0.250 kg
Margarine 0.075 kg
Water 0.030 kg
Amandel schaafsel 0.030 kg

Vulling: Les Fruit Frambozen, Les Fruit Passie Fruit, Les Fruit Appel

Werkwijze Vegan Cake:
Meng alle ingrediënten met de vlinder gedurende 3 minuten op de middelste stand.

Vegan Strooisel:
Meng alle ingrediënten, met de vlinder kort in de laagste stand.

Vullen: Variant 1: Doseer 60 gram vegan beslag in de muffin vormpjes. Dan 15 gram Les Fruit inspuiten. Variant 2: Vegan beslag met 10% les Fruit mengen. Doseer 60 gram vegan-fruit beslag in de muffin vormpjes. Optioneel: met strooisel bestrooien.

Bakken: 200 °C / 180°C ca. 25 minuten. Afwerking: met decoratiesneeuw

Condities voor etaleren

Condities voor etaleren

Verpakken

Categorie

Categorie

Banket

Gebeurtenis

Gebeurtenis

Vegan

Eindproduct

Eindproduct

Cake, Muffins