Vegan Muffins
Reecepten voor vegan muffins
Reecepten voor vegan muffins
Recept Vegan Strooisel:
BAKELS Kanomix 0.250 kg
Margarine 0.075 kg
Water 0.030 kg
Amandel schaafsel 0.030 kg
Vulling: Les Fruit Frambozen, Les Fruit Passie Fruit, Les Fruit Appel
Werkwijze Vegan Cake:
Meng alle ingrediënten met de vlinder gedurende 3 minuten op de middelste stand.
Vegan Strooisel:
Meng alle ingrediënten, met de vlinder kort in de laagste stand.
Vullen: Variant 1: Doseer 60 gram vegan beslag in de muffin vormpjes. Dan 15 gram Les Fruit inspuiten. Variant 2: Vegan beslag met 10% les Fruit mengen. Doseer 60 gram vegan-fruit beslag in de muffin vormpjes. Optioneel: met strooisel bestrooien.
Bakken: 200 °C / 180°C ca. 25 minuten. Afwerking: met decoratiesneeuw
Bakpoeder voor al het bakwerk. Geschikt voor blanke koek. Type: natrium pyrofosfaat + carbonaat. Richtdosering:1-3% t.o.v. de bloem.
Overzicht ProductenNeutraal basispoeder voor extra luchtige bavarois. Zeer geschikt voor kwark- en yoghurtgebak, of desserts. Als vocht bijvoorbeeld gebruiken: mandarijnen in ...
Overzicht ProductenBeslagstabilisator in pastavorm voor alle eierbeslagen. Toevoeging: 50 gram per liter(ei + water).
Overzicht ProductenBindmiddel voor het binden van vocht in appeltaarten. Puur poeder, zonder stukjes appel.
Overzicht ProductenInstant bindmiddel voor een heldere binding en grote bindkracht. Korte structuur. Richtdosering: 100-150 gram/liter vocht, afhankelijk van de zuurgraad van ...
Overzicht ProductenBindmiddel voor het binden van vocht in appeltaarten. Met stukjes gevriesdroogde appel.
Overzicht ProductenEen uitstekend product dat vet uitbakken voorkomt en volume geeft aan de vullingen. Bij uitstek geschikt voor al het hartige ...
Overzicht Producten
Postkoets 25
3897 AK Zeewolde
Postbus 227