Groep 1
Ingrediënt
KG
Bakels Vegan Cakemix
1.000
Olie
0.400
Water
0.400
Totaal gewicht: 1.800

Recept Vegan Strooisel:
BAKELS Kanomix 0.250 kg
Margarine 0.075 kg
Water 0.030 kg
Amandel schaafsel 0.030 kg

Vulling: Les Fruit Frambozen, Les Fruit Passie Fruit, Les Fruit Appel

Receptuur voor een plaatcake (24 x 38 cm).
Beslag Vegan Cake:
Meng alle ingrediënten met de vlinder gedurende 3 minuten op de middelste stand.
Vegan Strooisel: Meng alle ingrediënten, met de vlinder kort in de laagste stand.
Vullen: Blik invetten. Doseer 1300 gram Vegan beslag.
Daarna: A. Doseer 420 gram BAKELS Les fruit Passie fruit op het beslag en 330 gram Les fruit Appel. B. Vul met 420 gram BAKELS Les fruit Frambozen. C. Vul met 750 gram BAKELS Les fruit Appel. Strooi 120 gram gehakte walnoten 310 gram vegan strooisel erop.
Bakken: 180°C ca. 55 minuten. Afwerking: evt. met decoratiesneeuw

Condities voor etaleren

Condities voor etaleren

Koelen, Verpakken

Categorie

Categorie

Banket

Eindproduct

Eindproduct

Stukswerk, Taart