Vegan Plaatcake
recepten voor vegan plaatcake
recepten voor vegan plaatcake
Recept Vegan Strooisel:
BAKELS Kanomix 0.250 kg
Margarine 0.075 kg
Water 0.030 kg
Amandel schaafsel 0.030 kg
Vulling: Les Fruit Frambozen, Les Fruit Passie Fruit, Les Fruit Appel
Receptuur voor een plaatcake (24 x 38 cm).
Beslag Vegan Cake:
Meng alle ingrediënten met de vlinder gedurende 3 minuten op de middelste stand.
Vegan Strooisel: Meng alle ingrediënten, met de vlinder kort in de laagste stand.
Vullen: Blik invetten. Doseer 1300 gram Vegan beslag.
Daarna: A. Doseer 420 gram BAKELS Les fruit Passie fruit op het beslag en 330 gram Les fruit Appel. B. Vul met 420 gram BAKELS Les fruit Frambozen. C. Vul met 750 gram BAKELS Les fruit Appel. Strooi 120 gram gehakte walnoten 310 gram vegan strooisel erop.
Bakken: 180°C ca. 55 minuten. Afwerking: evt. met decoratiesneeuw
Bindmiddel voor het binden van vocht in appeltaarten. Puur poeder, zonder stukjes appel.
Overzicht ProductenConserveringsmiddel. Tegen leng. Type: calciumpropionaat Toevoeging: 0,2-0,4% t.o.v. de bloem.
Overzicht ProductenBindmiddel voor het binden van vocht in appeltaarten. Met stukjes gevriesdroogde appel.
Overzicht ProductenVoor het langer houdbaar maken van verschillende bakproducten
Overzicht ProductenInstant bindmiddel voor een heldere binding en grote bindkracht. Korte structuur. Richtdosering: 100-150 gram/liter vocht, afhankelijk van de zuurgraad van ...
Overzicht ProductenWater/olie-emulsie voor perfecte lossing van alle broodsoorten en verschillende soorten banket, zonder verkolende eigenschappen. Houdt de bakplaat schoon. Bestel artikel!
Overzicht ProductenKompleetpoeder geschikt voor bijv. getoerd gerezen vlinders. Ook basisbeleg voor pizza. Voor een primasaus die niet zwart bakt.
Overzicht ProductenPoeder voor het vervaardigen van allerlei schuimproducten
Overzicht Producten
Postkoets 25
3897 AK Zeewolde
Postbus 227