Groep 1
Ingrediënt
KG
Bloem
1.000
0.300
Gist
0.040
Water
0.600
Totaal gewicht: 1.940

(50 gram van de 600 gram water inwassen)

Vulling:
Cranberries 250 gram
Ruby Chocolade 250 gram
Kokos 100 gram
Water 150 gram
(water en kokos mengen en 15 min. laten weken)

Werkwijze:

Kneedtijd: 5 min- 5min.
Deegtemperatuur: 26⁰C.
Afwegen: 380 gram
Bolrijs: 15 minuten
Opbollen:
RV rijskast: 85%- 32⁰C.
Narijs: ca. 1 uur
Baktemperatuur: 200 ⁰C.
Baktijd: Ca. 20 min.

Condities voor etaleren

Condities voor etaleren

Verpakken

Categorie

Categorie

Brood

Gebeurtenis

Gebeurtenis

Lente, Zomer

Eindproduct

Eindproduct

Gevuld brood, Kokos