Groep 1
Ingrediënt
KG
5.000
Water
2.000
Vers ei
1.600
Raapolie
1.000
Totaal gewicht: 9.600

Werkwijze red velvet cake

Meng alle ingrediënten 5 minuten met een garde in de 2de versnelling de planeetmenger luchtig. Vul een cakeblik Ø 25 cm met al het beslag en bak op 180°C voor 30-40 minuten of verdeel al het beslag over een bakplaat met opstaande randen en bak voor 12 minuten en steek uit.

Groep 1
Ingrediënt
KG
Ongezoete slagroom
5.000
1.000
Water
1.250
4.800
Totaal gewicht: 12.050

Werkwijze Bavarois

Sla de slagroom op (yoghurtdikte)

Meng de Fond Royale met het water en de fruitvulling tot een gladde massa.

Maak “familie”met de slagroom.

Spuit de bavaroise in een silicone bol vorm en sluit met een plak red velvet cake. Naar wens kunnen er meerdere lagen red velvet cake in de bavaroise aangebracht worden.

Laat het geheel ca. 1 uur opstijven in de koeling en zet het vervolgens in de vriezer.

 

 

 

 

Groep 1
Ingrediënt
KG
Diamond Glaze naturel
-
Totaal gewicht: 0.000

Meng de Diamond Glaze naturel spiegelgelei met kleurstof tot verschillende rood/roze magenta tinten

Verwarm steeds de Diamondglaze alvorens op de taart aan te brengen.

Kwast de verschillende kleuren diamondglaze op de diepgevroren dome taart en overgiet met een laag transparante Diamonglaze.

 

Condities voor etaleren

Condities voor etaleren

Koelen

Categorie

Categorie

Banket

Eindproduct

Eindproduct

Bavarois, Gebak, Taart