Kneed een deeg met de spiraalkneder: 4 minuten 1ste versnelling en 9 minuten 2de versnelling. Deegtemperatuur: 27°C. Deeg direct afwegen op 900 gram.
Bolrijs: 40 minuten. Opmaken. Narijs: 70 minuten.
Baktemperatuur: 245°C-230°C, Baktijd: ca.35 min met stoom.
Met het Bakels Brioche recept maakt u heerlijk, zacht witbrood met haar oorsprong uit Frankrijk komt. Perfect geschikt voor hamburgerbroodjes ...
Bakels Low Carb Mix. Dit is een broodmix voor een heerlijk Koolhydraatarm brood met slechts 6,4 gram koolhydraten per 100 ...
Met dit teffbrood recept maakt u heerlijk mals volkorenbrood met 25% teff. Teff is een oergraan uit Afrika met uitzonderlijke ...
Broodverbetermiddelen, Glutenpoeder
Glutenpoeder voor alle volkoren broodsoorten. Geeft degen hoge tolerantie. Toevoeging: zware volkorensoorten 10%, lichtere volkorensoorten 3-5%.
Overzicht Producten
Postkoets 25
3897 AK Zeewolde
Postbus 227