Ingrediënten

Groep 1
Ingrediënt
KG
Watermeloencake
0.500
Boter
0.250
ei
0.250
Totaal gewicht: 1.000

Methode

Maak de boter zacht in de magnetron. Meng alle ingrediënten met een vlindergarde 4 minuten in de 2de versnelling van de planeetmenger. Vul een cakeblik met 500 gram beslag. Baktemperatuur: 245°C-230°C, Baktijd: ca.60 min.

Gebruikt product

Ingrediënten

Groep 1
Ingrediënt
KG
Watermeloencake
0.500
Boter
0.250
ei
0.250
Totaal gewicht: 1.000

Methode

Maak de boter zacht in de magnetron. Meng alle ingrediënten met een vlindergarde 4 minuten in de 2de versnelling van de planeetmenger. Vul een cakeblik met 500 gram beslag. Baktemperatuur: 245°C-230°C, Baktijd: ca.60 min.

Condities voor etaleren

Condities voor etaleren

Verpakken

Categorie

Categorie

Banket

Eindproduct

Eindproduct

Cake