Ingrediënten

Groep 1
Ingrediënt
KG
Bakels Briochemix
0.300
Bloem
1.000
Gist
0.060
Water
0.600
Totaal gewicht: 1.960

Methode

Vulling:
Koffie 25 gram
Rozijnen 200 gram
Suikernibs P4 300 gram
Bakels Koffie Crumbs 100 gram

Kneden: 5 min- 5min.
Deegtemp: 26⁰C.
Afwegen: 400 gram
Bolrijs: 15 min.
Opbollen en in de bakringen op de bakplaat leggen.
Rijskast: 85%- 32⁰C.
Narijs: Ca. 60 min.
Baktemp: 200 ⁰C.
Baktijd: Ca. 20 min.

Ingrediënten

Groep 1
Ingrediënt
KG
Bakels Briochemix
0.300
Bloem
1.000
Gist
0.060
Water
0.600
Totaal gewicht: 1.960

Methode

Vulling:
Koffie 25 gram
Rozijnen 200 gram
Suikernibs P4 300 gram
Bakels Koffie Crumbs 100 gram

Kneden: 5 min- 5min.
Deegtemp: 26⁰C.
Afwegen: 400 gram
Bolrijs: 15 min.
Opbollen en in de bakringen op de bakplaat leggen.
Rijskast: 85%- 32⁰C.
Narijs: Ca. 60 min.
Baktemp: 200 ⁰C.
Baktijd: Ca. 20 min.

Condities voor etaleren

Condities voor etaleren

Verpakken

Categorie

Categorie

Brood

Gebeurtenis

Gebeurtenis

Kerst, Winter

Eindproduct

Eindproduct

Gevuld brood