Kneed een deeg met de spiraalkneder: 4 minuten 1ste versnelling en 9 minuten 2de versnelling. Deegtemperatuur: 27°C. Deeg direct afwegen op 900 gram.
Bolrijs: 40 minuten. Opmaken. Narijs: 70 minuten.
Baktemperatuur: 245°C-230°C, Baktijd: ca.35 min met stoom.
Met het Bakels Brioche recept maakt u heerlijk, zacht witbrood met haar oorsprong uit Frankrijk komt. Perfect geschikt voor hamburgerbroodjes ...
Met dit teffbrood recept maakt u heerlijk mals volkorenbrood met 25% teff. Teff is een oergraan uit Afrika met uitzonderlijke ...
Broodverbetermiddelen, Witbroodpoeder
Quantum Plus Wit is een broodverbeteraar voor witbrood. Van dit broodverbetermiddel hoeft u slechts 1% toe te voegen voor een ...
Overzicht Producten
Postkoets 25
3897 AK Zeewolde
Postbus 227