Ingrediënten

Groep 1
Ingrediënt
KG
Tarwebloem Edelweiss
1.250
Quattro Wit
0.038
Gist
0.025
Zout
0.019
Water
0.685
Totaal gewicht: 2.016

Methode

Kneed een deeg met de spiraalkneder: 4 minuten 1ste versnelling en 9 minuten 2de versnelling. Deegtemperatuur: 27°C. Deeg direct afwegen op 900 gram.
Bolrijs: 40 minuten. Opmaken. Narijs: 70 minuten
Baktemperatuur: 245°C-230°C, Baktijd: ca.35 min met stoom.

Gebruikt product

Ingrediënten

Groep 1
Ingrediënt
KG
Tarwebloem Edelweiss
1.250
Quattro Wit
0.038
Gist
0.025
Zout
0.019
Water
0.685
Totaal gewicht: 2.016

Methode

Kneed een deeg met de spiraalkneder: 4 minuten 1ste versnelling en 9 minuten 2de versnelling. Deegtemperatuur: 27°C. Deeg direct afwegen op 900 gram.
Bolrijs: 40 minuten. Opmaken. Narijs: 70 minuten
Baktemperatuur: 245°C-230°C, Baktijd: ca.35 min met stoom.

Condities voor etaleren

Condities voor etaleren

Verpakken

Categorie

Categorie

Brood

Eindproduct

Eindproduct

Groot brood