Kneed een deeg met de spiraalkneder: 4 minuten 1ste versnelling en 9 minuten 2de versnelling. Deegtemperatuur: 27°C. Deeg direct afwegen op 900 gram.
Bolrijs: 40 minuten. Opmaken. Narijs: 70 minuten
Baktemperatuur: 245°C-230°C, Baktijd: ca.35 min met stoom.
Met het Bakels Brioche recept maakt u heerlijk, zacht witbrood met haar oorsprong uit Frankrijk komt. Perfect geschikt voor hamburgerbroodjes ...
Bakels Low Carb Mix. Dit is een broodmix voor een heerlijk Koolhydraatarm brood met slechts 6,4 gram koolhydraten per 100 ...
Met dit teffbrood recept maakt u heerlijk mals volkorenbrood met 25% teff. Teff is een oergraan uit Afrika met uitzonderlijke ...
Broodverbetermiddelen, Witbroodpoeder
Quantum Plus Wit is een broodverbeteraar voor witbrood. Van dit broodverbetermiddel hoeft u slechts 1% toe te voegen voor een ...
Overzicht ProductenBroodverbetermiddelen, Witbroodpoeder
Broodverbetermiddeloor de zgn. verlengde bolrijs-methode
Overzicht Producten
Postkoets 25
3897 AK Zeewolde
Postbus 227