Ingrediënten

Groep 1
Ingrediënt
KG
Tarwebloem Edelweiss
1,250.000
Quattro Wit
-
Gist
25.000
Zout
-
Water
685.000
Totaal gewicht: 2,015.000

Methode

Kneed een deeg met de spiraalkneder: 4 minuten 1ste versnelling en 9 minuten 2de versnelling. Deegtemperatuur: 27°C. Deeg direct afwegen op 900 gram.
Bolrijs: 40 minuten. Opmaken. Narijs: 70 minuten
Baktemperatuur: 245°C-230°C, Baktijd: ca.35 min met stoom.

Gebruikt product

Ingrediënten

Groep 1
Ingrediënt
KG
Tarwebloem Edelweiss
1,250.000
Quattro Wit
-
Gist
25.000
Zout
-
Water
685.000
Totaal gewicht: 2,015.000

Methode

Kneed een deeg met de spiraalkneder: 4 minuten 1ste versnelling en 9 minuten 2de versnelling. Deegtemperatuur: 27°C. Deeg direct afwegen op 900 gram.
Bolrijs: 40 minuten. Opmaken. Narijs: 70 minuten
Baktemperatuur: 245°C-230°C, Baktijd: ca.35 min met stoom.

Condities voor etaleren

Condities voor etaleren

Verpakken

Categorie

Categorie

Brood

Eindproduct

Eindproduct

Groot brood

Please Rotate Your Device

Device

We require your device to be portrait in order to provide you with the best possible experience.