Ingrediënten

Groep 1
Ingrediënt
KG
Tarwebloem
500.000
Sabunimix
500.000
Boter
70.000
Gist
40.000
Zout
15.000
Water
430.000
Totaal gewicht: 1,555.000

Methode

Kneed een deeg met de spiraalkneder, 4 Min 1ste versnelling en 6 Min 2e versnelling.
Deegtemperatuur 27 graden. Direct afwegen / opbollen.
Bolrijs 5 Min. Verdelen en opbollen en daarna lang rollen naar 12 cm.
30 gram gekruid gehakt invouwen. Narijs 45 min.
Baktemperatuur: 260°C-240°C, Baktijd: ca.7 min.

Gebruikt product

Ingrediënten

Groep 1
Ingrediënt
KG
Tarwebloem
500.000
Sabunimix
500.000
Boter
70.000
Gist
40.000
Zout
15.000
Water
430.000
Totaal gewicht: 1,555.000

Methode

Kneed een deeg met de spiraalkneder, 4 Min 1ste versnelling en 6 Min 2e versnelling.
Deegtemperatuur 27 graden. Direct afwegen / opbollen.
Bolrijs 5 Min. Verdelen en opbollen en daarna lang rollen naar 12 cm.
30 gram gekruid gehakt invouwen. Narijs 45 min.
Baktemperatuur: 260°C-240°C, Baktijd: ca.7 min.

Condities voor etaleren

Condities voor etaleren

Verpakken

Categorie

Categorie

Brood

Eindproduct

Eindproduct

Hartig, kleinbrood

Please Rotate Your Device

Device

We require your device to be portrait in order to provide you with the best possible experience.