Ingrediënten

Groep 1
Ingrediënt
KG
Tarwebloem
0.500
Sabunimix
0.500
Boter
0.070
Gist
0.040
Zout
0.015
Water
0.430
Totaal gewicht: 1.555

Methode

Kneed een deeg met de spiraalkneder, 4 Min 1ste versnelling en 6 Min 2e versnelling.
Deegtemperatuur 27 graden. Direct afwegen / opbollen.
Bolrijs 5 Min. Verdelen en opbollen en daarna lang rollen naar 12 cm.
30 gram gekruid gehakt invouwen. Narijs 45 min.
Baktemperatuur: 260°C-240°C, Baktijd: ca.7 min.

Gebruikt product

Ingrediënten

Groep 1
Ingrediënt
KG
Tarwebloem
0.500
Sabunimix
0.500
Boter
0.070
Gist
0.040
Zout
0.015
Water
0.430
Totaal gewicht: 1.555

Methode

Kneed een deeg met de spiraalkneder, 4 Min 1ste versnelling en 6 Min 2e versnelling.
Deegtemperatuur 27 graden. Direct afwegen / opbollen.
Bolrijs 5 Min. Verdelen en opbollen en daarna lang rollen naar 12 cm.
30 gram gekruid gehakt invouwen. Narijs 45 min.
Baktemperatuur: 260°C-240°C, Baktijd: ca.7 min.

Condities voor etaleren

Condities voor etaleren

Verpakken

Categorie

Categorie

Brood

Eindproduct

Eindproduct

Hartig, kleinbrood