Ingrediënten

Groep 1
Ingrediënt
KG
Bakels Brabantse Eierkoekenmix
500.000
Ammonium
8.000
Water
250.000
Wortel (au julliene)
100.000
Rozijnen
50.000
Walnoten
25.000
Kaneel
3.000
Totaal gewicht: 936.000

Methode

Bovenstaande grondstoffen 5 minuten mengen met een vlinder
in de laagste versnelling. Spuit 50 gram in kanoringen,
bovenkant afdekken met een bakplaat.
Bakken: 260°C-240°C-
Baktijd: 10 min.
Na het bakken, afstrijken met afdekgelei en decoreren met
walnoten rozijnen en wortel.

Ingrediënten

Groep 1
Ingrediënt
KG
Bakels Brabantse Eierkoekenmix
500.000
Ammonium
8.000
Water
250.000
Wortel (au julliene)
100.000
Rozijnen
50.000
Walnoten
25.000
Kaneel
3.000
Totaal gewicht: 936.000

Methode

Bovenstaande grondstoffen 5 minuten mengen met een vlinder
in de laagste versnelling. Spuit 50 gram in kanoringen,
bovenkant afdekken met een bakplaat.
Bakken: 260°C-240°C-
Baktijd: 10 min.
Na het bakken, afstrijken met afdekgelei en decoreren met
walnoten rozijnen en wortel.

Condities voor etaleren

Condities voor etaleren

Verpakken

Categorie

Categorie

Banket

Eindproduct

Eindproduct

Stukswerk

Please Rotate Your Device

Device

We require your device to be portrait in order to provide you with the best possible experience.