Ingrediënten

Groep 1
Ingrediënt
KG
Bakels Brabantse Eierkoekenmix
500.000
Ammonium
8.000
Water
250.000
Wortel (au julliene)
100.000
Rozijnen
50.000
Walnoten
25.000
Kaneel
3.000
Totaal gewicht: 936.000

Methode

Bovenstaande grondstoffen 5 minuten mengen met een vlinder
in de laagste versnelling. Spuit 50 gram in kanoringen,
bovenkant afdekken met een bakplaat.
Bakken: 260°C-240°C-
Baktijd: 10 min.
Na het bakken, afstrijken met afdekgelei en decoreren met
walnoten rozijnen en wortel.

Ingrediënten

Groep 1
Ingrediënt
KG
Bakels Brabantse Eierkoekenmix
500.000
Ammonium
8.000
Water
250.000
Wortel (au julliene)
100.000
Rozijnen
50.000
Walnoten
25.000
Kaneel
3.000
Totaal gewicht: 936.000

Methode

Bovenstaande grondstoffen 5 minuten mengen met een vlinder
in de laagste versnelling. Spuit 50 gram in kanoringen,
bovenkant afdekken met een bakplaat.
Bakken: 260°C-240°C-
Baktijd: 10 min.
Na het bakken, afstrijken met afdekgelei en decoreren met
walnoten rozijnen en wortel.

Condities voor etaleren

Condities voor etaleren

Verpakken

Categorie

Categorie

Banket

Eindproduct

Eindproduct

Stukswerk