Groep 1
Ingrediënt
KG
0.130
Water (20° - 25°C)
0.160
Slagroom (ongezoet)
0.660
Peach Amaretto Vulling
0.640
Totaal gewicht: 1.590

Recept – Basis Cake:

BAKELS Cakemix Kompleet        1000 gram
Boter                                                   500 gram
Ei                                                         500 gram
BAKELS Roompoeder Classic         60 gram
Puddingbitterkoekjes LL5              160 gram

Afwerking:

BAKELS Superglans Afdekgelei
Vers fruit
Puddingbitterkoekjes LL5

Cakeblik:  vet het Cake to go-blik in en leg er bakpapier in.

Beslag Basis Cake: Meng alle ingrediënten met de vlinder gedurende 5 minuten op de middelste stand.
Vul 900 gram beslag in blik.

Bakken: 160°C /140°C – ca.  35 minuten. Cake uit het blik halen, afkoelen en door midden snijden (2,5cm hoog).

Fond Royale:

Klop de slagroom met een garde op tot yoghurtdikte. Meng de Fond Royale met het water tot een gladde massa. Spatel de slagroom door dit mengsel.

Vullen: Leg de helft van het Biscuit in het cakeblik. Meng 320 gram BAKELS Peach Amaretto met 475 gram Fond Royale. Verdeel 770 gram op het kapsel en strijk glad (het blik is niet helemaal vol). In koelkast laten na stijven en vriezen.

Afwerking: Kleur de BAKELS Superglans neutral oranje. Versier met vers fruit en puddingbitterkoekjes

Condities voor etaleren

Condities voor etaleren

Koelen

Categorie

Categorie

Banket

Gebeurtenis

Gebeurtenis

Zomer

Eindproduct

Eindproduct

Gebak, Taart