Recept – Basis Cake:
BAKELS Cakemix Kompleet 1000 gram
Boter 500 gram
Ei 500 gram
BAKELS Roompoeder Classic 60 gram
Puddingbitterkoekjes LL5 160 gram
Afwerking:
BAKELS Superglans Afdekgelei
Vers fruit
Puddingbitterkoekjes LL5
Cakeblik: vet het Cake to go-blik in en leg er bakpapier in.
Beslag Basis Cake: Meng alle ingrediënten met de vlinder gedurende 5 minuten op de middelste stand.
Vul 900 gram beslag in blik.
Bakken: 160°C /140°C – ca. 35 minuten. Cake uit het blik halen, afkoelen en door midden snijden (2,5cm hoog).
Fond Royale:
Klop de slagroom met een garde op tot yoghurtdikte. Meng de Fond Royale met het water tot een gladde massa. Spatel de slagroom door dit mengsel.
Vullen: Leg de helft van het Biscuit in het cakeblik. Meng 320 gram BAKELS Peach Amaretto met 475 gram Fond Royale. Verdeel 770 gram op het kapsel en strijk glad (het blik is niet helemaal vol). In koelkast laten na stijven en vriezen.
Afwerking: Kleur de BAKELS Superglans neutral oranje. Versier met vers fruit en puddingbitterkoekjes