Recept – Kanomix:
BAKELS Kanomix 1000 gram
Boter 315 gram
Ei 125 gram
Recept – Gele room:
BAKELS Roompoeder Classic 200 gram
Water 500 gram
Meng alle ingrediënten 3 minuten met de garde in de 2de versnelling van de planeetmenger.
Afwerking:
BAKELS Super glans gelei, ananas, kokos en kokosmakronen
Werkwijze:
Kanobodem: Alle ingrediënten mengen met de planeetmenger tot een homogeen deeg. Deeg koelen tot het stevig is. Kort doordraaien. Uitrollen: 8mm, uitsteken met sloffen ring en 100g gele room inspuiten.
Bakken: 180° – ca. 25 minuten. Afkoelen.
Fond Royale Bavaroise:
Klop de slagroom met een garde op tot yoghurtdikte. Meng de Fond Royale met het water tot een gladde massa. Spatel de slagroom door dit mengsel. Meng als laatste de BAKELS Pina Colada kort door de bavaroise.
Vullen: Neem de gebakken slof met vulling van gele room. Vet de slofring in en zet deze om de slof heen. Vul de ring met Pina Colada bavaroise (ca. 380 gram) en strijk glad af. Laat dit opstijven in de vriezer.
Afwerking: Kleur de BAKELS Superglans neutraal geel. Versier met ananas, kokos en kokosmakronen