Ingrediënten

Groep 1
Ingrediënt
KG
Bakels Schweden Brod Mix
1,000.000
Bloem
500.000
Volkorenmeel
500.000
Volkorenmeel
500.000
Bacom A100
40.000
Gist
160.000
Water
1,160.000
Gebruneerd amandelschaafsel
-
Totaal gewicht: 3,860.000
Groep Vulling
Ingrediënt
KG
Rozijnen
800.000
Cranberries
400.000
Totaal gewicht: 1,200.000
Groep Decoratie
Ingrediënt
KG
Bakels Chocoladetruffel (of Hazelnoottruffel of Chocoladetruffel wit)
-
Totaal gewicht: 0.000

Methode

Kneden: 6 min langzaam, 9 min snel.
Vulling doordraaien.
Deegtemperatuur: 26° c.
Afwegen: 500 g.
Bolrijs: 30 min.
Opmaken en in tulbandvorm leggen,
naad naar de bovenkant.
Narijs: 75 min.
Baktemperatuur: 240° c, na inschieten terug
naar 230° c (10 min).
Daarna terug naar 200° c kap
210° c vloer (25 min).
Na afkoelen afgieten met Bakels Hazelnoot-
truffel, en decoreren met amandelschaafsel.

Ingrediënten

Groep 1
Ingrediënt
KG
Bakels Schweden Brod Mix
1,000.000
Bloem
500.000
Volkorenmeel
500.000
Volkorenmeel
500.000
Bacom A100
40.000
Gist
160.000
Water
1,160.000
Gebruneerd amandelschaafsel
-
Totaal gewicht: 3,860.000
Groep Vulling
Ingrediënt
KG
Rozijnen
800.000
Cranberries
400.000
Totaal gewicht: 1,200.000
Groep Decoratie
Ingrediënt
KG
Bakels Chocoladetruffel (of Hazelnoottruffel of Chocoladetruffel wit)
-
Totaal gewicht: 0.000

Methode

Kneden: 6 min langzaam, 9 min snel.
Vulling doordraaien.
Deegtemperatuur: 26° c.
Afwegen: 500 g.
Bolrijs: 30 min.
Opmaken en in tulbandvorm leggen,
naad naar de bovenkant.
Narijs: 75 min.
Baktemperatuur: 240° c, na inschieten terug
naar 230° c (10 min).
Daarna terug naar 200° c kap
210° c vloer (25 min).
Na afkoelen afgieten met Bakels Hazelnoot-
truffel, en decoreren met amandelschaafsel.

Condities voor etaleren

Condities voor etaleren

Verpakken

Categorie

Categorie

Brood

Eindproduct

Eindproduct

Gevuld brood

Please Rotate Your Device

Device

We require your device to be portrait in order to provide you with the best possible experience.