Ingrediënten

Groep 1
Ingrediënt
KG
Bakels Schweden Brod Mix
1.000
Bloem
0.500
Volkorenmeel
0.500
Volkorenmeel
0.500
Bacom A100
0.040
Gist
0.160
Water
1.160
Gebruneerd amandelschaafsel
-
Totaal gewicht: 3.860
Groep Vulling
Ingrediënt
KG
Rozijnen
0.800
Cranberries
0.400
Totaal gewicht: 1.200
Groep Decoratie
Ingrediënt
KG
Bakels Chocoladetruffel (of Hazelnoottruffel of Chocoladetruffel wit)
-
Totaal gewicht: 0.000

Methode

Kneden: 6 min langzaam, 9 min snel.
Vulling doordraaien.
Deegtemperatuur: 26° c.
Afwegen: 500 g.
Bolrijs: 30 min.
Opmaken en in tulbandvorm leggen,
naad naar de bovenkant.
Narijs: 75 min.
Baktemperatuur: 240° c, na inschieten terug
naar 230° c (10 min).
Daarna terug naar 200° c kap
210° c vloer (25 min).
Na afkoelen afgieten met Bakels Hazelnoot-
truffel, en decoreren met amandelschaafsel.

Ingrediënten

Groep 1
Ingrediënt
KG
Bakels Schweden Brod Mix
1.000
Bloem
0.500
Volkorenmeel
0.500
Volkorenmeel
0.500
Bacom A100
0.040
Gist
0.160
Water
1.160
Gebruneerd amandelschaafsel
-
Totaal gewicht: 3.860
Groep Vulling
Ingrediënt
KG
Rozijnen
0.800
Cranberries
0.400
Totaal gewicht: 1.200
Groep Decoratie
Ingrediënt
KG
Bakels Chocoladetruffel (of Hazelnoottruffel of Chocoladetruffel wit)
-
Totaal gewicht: 0.000

Methode

Kneden: 6 min langzaam, 9 min snel.
Vulling doordraaien.
Deegtemperatuur: 26° c.
Afwegen: 500 g.
Bolrijs: 30 min.
Opmaken en in tulbandvorm leggen,
naad naar de bovenkant.
Narijs: 75 min.
Baktemperatuur: 240° c, na inschieten terug
naar 230° c (10 min).
Daarna terug naar 200° c kap
210° c vloer (25 min).
Na afkoelen afgieten met Bakels Hazelnoot-
truffel, en decoreren met amandelschaafsel.

Condities voor etaleren

Condities voor etaleren

Verpakken

Categorie

Categorie

Brood

Eindproduct

Eindproduct

Gevuld brood