Ingrediënten

Groep 1
Ingrediënt
KG
Bakels Schweden Brod Mix
1.000
Bloem
0.500
Volkorenmeel
0.500
Bakels Quantum Kleinbroodpoeder
0.200
Gist
0.120
Water
1.060
Totaal gewicht: 3.380
Groep Vulling
Ingrediënt
KG
Gefruite spekjes (uitgelekt)
0.400
Totaal gewicht: 0.400

Methode

Kneden: 6 min langzaam, 9 min snel.
Deegtemperatuur: 26° c.
Afwegen: 1800 g.
Bolrijs: 15 min.
Verdelen en opbollen.
Bolletjes bestrijken met mosterd &
decoreren met geraspte kaas.
Narijs: 80 min.
Baktemperatuur: 250-260° c.
Baktijd: ca. 9 min.

Ingrediënten

Groep 1
Ingrediënt
KG
Bakels Schweden Brod Mix
1.000
Bloem
0.500
Volkorenmeel
0.500
Bakels Quantum Kleinbroodpoeder
0.200
Gist
0.120
Water
1.060
Totaal gewicht: 3.380
Groep Vulling
Ingrediënt
KG
Gefruite spekjes (uitgelekt)
0.400
Totaal gewicht: 0.400

Methode

Kneden: 6 min langzaam, 9 min snel.
Deegtemperatuur: 26° c.
Afwegen: 1800 g.
Bolrijs: 15 min.
Verdelen en opbollen.
Bolletjes bestrijken met mosterd &
decoreren met geraspte kaas.
Narijs: 80 min.
Baktemperatuur: 250-260° c.
Baktijd: ca. 9 min.

Condities voor etaleren

Condities voor etaleren

Verpakken

Categorie

Categorie

Brood

Eindproduct

Eindproduct

Hartig