Ingrediënten

Groep 1
Ingrediënt
KG
Bakels Schweden Brod Mix
1,000.000
Bloem
500.000
Volkorenmeel
500.000
Bakels Quantum Kleinbroodpoeder
200.000
Gist
120.000
Water
1,060.000
Totaal gewicht: 3,380.000
Groep Vulling
Ingrediënt
KG
Gefruite spekjes (uitgelekt)
400.000
Totaal gewicht: 400.000

Methode

Kneden: 6 min langzaam, 9 min snel.
Deegtemperatuur: 26° c.
Afwegen: 1800 g.
Bolrijs: 15 min.
Verdelen en opbollen.
Bolletjes bestrijken met mosterd &
decoreren met geraspte kaas.
Narijs: 80 min.
Baktemperatuur: 250-260° c.
Baktijd: ca. 9 min.

Ingrediënten

Groep 1
Ingrediënt
KG
Bakels Schweden Brod Mix
1,000.000
Bloem
500.000
Volkorenmeel
500.000
Bakels Quantum Kleinbroodpoeder
200.000
Gist
120.000
Water
1,060.000
Totaal gewicht: 3,380.000
Groep Vulling
Ingrediënt
KG
Gefruite spekjes (uitgelekt)
400.000
Totaal gewicht: 400.000

Methode

Kneden: 6 min langzaam, 9 min snel.
Deegtemperatuur: 26° c.
Afwegen: 1800 g.
Bolrijs: 15 min.
Verdelen en opbollen.
Bolletjes bestrijken met mosterd &
decoreren met geraspte kaas.
Narijs: 80 min.
Baktemperatuur: 250-260° c.
Baktijd: ca. 9 min.

Condities voor etaleren

Condities voor etaleren

Verpakken

Categorie

Categorie

Brood

Eindproduct

Eindproduct

Hartig

Please Rotate Your Device

Device

We require your device to be portrait in order to provide you with the best possible experience.