Een belangrijk onderdeel van de missie van Bakels is dat wij met onze producten, innovaties en service onze klanten willen helpen meer te verkopen. Omdat wij er van overtuigt zijn dat er op het gebied van winkelbeleid en -verkoop voor onze klanten/bakkers nog veel winst is te behalen.
Daarom is Bakels al enige tijd zeer actief op het gebied van 1-op-1 ondersteuning van de bakkers die graag een actieprogramma, marketingconcepten op maat en/of andere support wensen.
Veel bakkers maakten inmiddels al kennis met de positieve resultaten van deze aanpak.
Om de eerder beschreven Bakels-service wat meer onder de aandacht te brengen viel er voor bakkers die de Beko Najaarsdagen en het Open Huis van Bakeplus bezochten een elektrische, op afstand bestuurbare, Audi TT Roadstar te winnen met een daarbij horende winkelactie, volledig verzorgd met promotiemateriaal op maat.
De gelukkige winnaars waren Bakkerij v.d. Linden in Ridderkerk (Bakeplus) en Bakkerij & Lunchroom Uniek in Nunspeet. (Beko)
Wilt u meer weten over de mogelijkheden die Bakels u biedt op het gebied van winkelacties, op maat gemaakte marketingondersteuning of uw eigen productconcepten? Maak dan eens vrijblijvend een afspraak met ons, dat kan via de mail: etijhof@bakels-senior.nl of Whatsapp: 06-20363363