Op de avond van 11 januari 2024, tijdens een bruisende nieuwjaarsreceptie, werden de Topondernemers van Zeewolde voor het jaar 2024 bekendgemaakt. Een initiatief van Bedrijfskring Zeewolde, Zeewolde Winkelhaven en Zeewolde Zakelijk, dat ondernemerschap in de Zeewolde in de schijnwerpers zet.

De avond startte met de welbekende nieuwjaarstoespraak van burgemeester Gerrit Jan Gorter, die dit keer extra glans gaf aan het 40-jarige bestaan van Zeewolde. Hij benadrukte niet alleen de festiviteiten voor dit jubileum, maar ook de betrokkenheid van lokale ondernemers bij het vieren van deze mijlpaal. De spanning steeg toen de genomineerden voor de Topondernemers 2024 werden aangekondigd, onder hen B2B Bakels Senior. Deze onderneming deelde bij de koffie hun WolderPouce, speciaal gecreëerd voor Zeewolde, en liet trots het 40-jarige Zeewolde-logo zien.

De ontknoping van de avond kwam met de onthulling van de Topondernemers 2024. Voor de B2B-categorie werd Bakels Senior N.V. gekroond als winnaar. Bakels is een wereldspeler op het gebied van bakkerij-ingrediënten met een rijke geschiedenis die teruggaat tot 1904. Met de winst zal zal Bakels Senior Zeewolde vertegenwoordigen bij het Flevopenningen gala dat later in het jaar gehouden zal worden eveneens in Zeewolde.

Bron: Lokale Omroep Zeewolde

Bakels winnaar Onderneming van het jaar 2024 Zeewolde